به گزارش ایسکانیوز، بعد از پیوستن مهدی طارمی به تیم ریزه اسپور ترکیه، انتخاب جانشین این بازیکن در نوک خط حمله پرسپولیس به دغدغه اصلی سرخپوشان تبدیل شده است. پرسپولیسی ها که درحال حاضر برای برپایی اردو به اوکراین رفته اند در صدد جذب جانشین طارمی هستند.
به همین منظور چند مهاجم خارجی به برانکو معرفی شدند تا در صورت صلاحدید سرمربی پرسپولیس برای فصل آینده پیراهن قرمز به تن کنند.
مطرحترین بازیکنی که به برانکو معرفی شده «میشل پائولوچی» است. مهاجم ایتالیایی که مدنظر باشگاه پرسپولیس قرار گرفته است، متولد 6 فوریه 1986 است و 30 سال سن دارد. پائولوچی 1 متر و 82 سانتی متر قد دارد و محصول آکادمی جوانان باشگاه یوونتوس ایتالیا ست. او از سال 2003 به عضویت تیم جوانان باشگاه یوونتوس در آمد و تا سال 2006 در این آکادمی حضور داشت و در فصل 2006-2007 که تیم یوونتوس در سری ب حضور داشت به تیم اصلی دعوت شد.
او در همان فصل به تیم آسکولی قرص داده شد و او 10 سپتامبر 2006 در بازی مقابل آتالانتا، اولین بازی اش در سری آ را تجربه کرد. او در فصلی که در آسکولی حضور داشت، در 32 بازی برای این تیم، 6 گل در سری آ به ثمر رساند. در پایان فصل باشگاه یوونتوس این بازیکن را با مالکیت کامل به تیم اودینزه فروخت.
باشگاه اودینزه نیز این بازیکن را یک نیم فصل به آتالانتا قرض داد که در 9 بازی با پیراهن این تیم، پائولوچی موفق به زدن گلی برای این تیم نشد. در ادامه سال آینده این بازیکن به صورت قرضی در کاتانیا حضور پیدا کرد و در 26 بازی که در فصل 2009 برای این تیم سیسیلی انجام داد، موفق به زدن هفت گل برای این تیم شد.
پائولوچی در پایان فصل 2009 به تیم سیه نا پیوست و تا سال 2014 بازیکن این تیم محسوب می شد، امّا در طول این مدت، به تیم های یوونتوس، پالرمو و ویچنزا قرض داده شد. او در سیه نا 39 بازی انجام داد و 9 گل برای این تیم به ثمر رساند. او در ویچنزا که در لیگ های آماتور بازی می کرد، 41 بازی انجام داد و 11 گل نیز به ثمر رساند.
پائولوچی در پایان فصل 2014 راهی تیم لاتینا در سری ب شد و در حالی که یک فصل در این تیم حضور داشت با 35 بازی و 5 گل زده به حضورش در این تیم خاتمه داد. وی در پایان فصل گذشته به تیم پترولول پلویشت رومانی پیوست، تیمی که در دسته یک فوتبال رومانی بازی می کرد، او در فصل گذشته 12 بازی با پیراهن این تیم انجام داد و موفق به زدن 1 گل در فصل گذشته برای این تیم شد.
قرارداد فصل گذشته، پائولوچی با تیم پلویشت رومانی شش ماهه بود و در پایان فصل این باشگاه در صورت تمایل می تواند قرارداد این بازیکن را تمدید کند. گفتنی است پائولوچی در رده های ملی ایتالیا، زیر 17 سال، زیر 19 سال، زیر 20 سال و زیر 21 سال، مجموعا 13 بازی انجام داده و دو گل نیز به ثمر رسانده است.
به طور کلی و در یک نگاه پائولوچی در تیمهای ایتالیایی یوونتوس آسکولی، اودینزه، آتالانتا، کاتانیا، سیهنا، پالرمو، ویچنزا، لاتینا به میدان رفت. قابل ذکر است در اکثر تیم های فوق نیز نیمکت نشین بوده و شاید آنطور که باید نتوانسته از توانایی هایش استفاده کند! این بازیکن فصل گذشته در 12 بازی که برای پترولول رومانی به میدان رفت فقط یک گل به ثمر رسانده که آمار قابل توجهی نیست.
همچنین گفتنی است، پائولوچی در تمام تیمهای رده پایه ملی ایتالیا سابقه بازی دارد و تنها موفق به زدن 2 شده است.
با توجه به کارنامه نه چندان خوب این مهاجم ایتالیایی بعید است برانکو این بازیکن را جذب کند.
604/602