جذب ٣ هزار مشترک جدید گاز در استان کردستان

شرکت گاز استان کردستان در سه ماه نخست امسال بیش از سه هزار و ١٨٧ مشترک گاز جدید در بخشهای خانگی، عمومی و صنعتی جذب کرده است.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از شانا،مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان اظهار کرد: در بازه زمانی یادشده، ١٣٠ هزارمتر شبکه گذاری لوله پلی اتیلن اجرا و سه هزار و ١٧٨ انشعاب نیز نصب شده است.

سید امیر رضوی افزود: تاکنون، هشت هزار و ٣٧٠ متر شبکه گذاری شهری و روستایی در سطح استان اجرا شده که از این میزان، دو هزار و ٥٦٢ متر در بخش شهری و پنج هزار و ٨٠٨ متر نیز در بخش روستایی بوده است.

وی همچنین از نصب سه هزار و ١٨٧ انشعاب در سطح استان خبر داد و گفت: از این میزان، ٣٠٠ انشعاب شهری و دو هزار و ٨١٧ انشعاب روستایی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در ادامه یادآور شد: تاکنون ٥٢ جایگاه سی ان جی، یکهزار و ٧٠٢ صنعت عمده، ٢٥ هزار و ٥٢ مصرف کننده عمومی و ١٢ شهرک صنعتی در سطح استان کردستان به شبکه سراسری گاز پیوسته اند.

وی، مجموع ایستگاههای تقلیل فشار گاز سطح استان را ٥٥٢ مورد عنوان کرد و گفت: هم اکنون ٢٣ ایستگاه سی جی اس، ٣٠٦ ایستگاه تی بی اس، هفت ایستگاه سی جی اس+ تی بی اس، ١٥٩ ایستگاه MS و ٥٧ ایستگاه CPS در سطح استان کردستان وجود دارد.

607/602

کد مطلب: 662728

وب گردی

وب گردی