آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه، شخصیت والا و تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران هستند / وظیفه ماست از دانشگاه آزاد اسلامی که گنجینه عظیم  علمی کشور است، حراست و حمایت کنیم

نهمین نشست هماهنگی و پایش امور استان ها به ریاست دکتر میرزاده و با حضور روسای تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور و معاونان و مدیران کل سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش ایسکانیوز؛دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه، با سپاسگزاری از روسای واحدها برای اهدای لوح تقدیر و تبریک انتخاب ریاست دانشگاه به عنوان رئیس انجمن بین المللی دانشگاههای جنوب شرق آسیا (آسایهل)، اظهار داشت: اگر توفیقی برای دانشگاه آزاد اسلامی به دست می آید، اولاً از توفیق الهی و ثانیاً به خاطر غیرت و زحمت تمامی مسئولان و مدیران است.

وی افزود: روسای تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در توفیقات آن مشارکت دارند و همه ما در جبهه توسعه علمی، پژوهشی، فرهنگی، کارآفرینی و... سهم داریم.

دکتر میرزاده به نقش موثر و تاثیرگذار آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه کمی و کیفی آن اشاره کرد و گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی همیشه از شخصیت های برتر نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است به طوری که نقش برجسته ایشان در همه امورات نظام از جمله پیروزی انقلاب، تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی و ماموریت ها و سختی های جنگ تحمیلی و عبور از بحران ها، انکارناشدنی است و ایشان شخصیت بالا و تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران هستند.

وی با بیان اینکه در تاریخ زندگی سیاسی آیت الله هاشمی رفسنجانی، نگاه به آینده همواره به چشم می خورد، اظهار داشت: از ویژگی های بارز شخصیتی ایشان آینده نگری و آینده پژوهشی است. بعد از خداوند و عنایاتی که بزرگان نظام به این دانشگاه دارند، در برابر نامهربانی ها به حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی دلگرم هستیم که قوه محرکه و انگیزه بالای مدیران و مسئولان این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به چالش های پیش روی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با سه چالش اساسی؛ حدود 2300 دانشگاه دولتی و غیردولتی و غیرانتفاعی که رقیب دانشگاه آزاد اسلامی هستند، کاهش جمعیت دانشجویی کشور و کارشکنی ها و کم لطفی ها روبرو هستیم. عبور از این شرایط بحرانی تنها با همت و غیرت، زحمت، پیگیری و جدیت روسای واحدها و معاونان و مدیران امکان پذیر است.

میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای برتر انقلاب اسلامی است، گفت: براساس اطلاعات پایگاه آماری ESI در سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی دارای رتبه 754 بود که این عدد در حال حاضر 1611 است که نشان دهنده رشد کیفی دانشگاه است.

وی افزود: ایران در تولید مقالات علمی در پایگاه ESI، در حال حاضر رتبه شانزدهم را داراست که نقش دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای این رتبه بسیار چشمگیر است.

دکتر میرزاده با اشاره به هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور و فن‌بازار ملی که ماه گذشته به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد، گفت: حضور پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی و انتخاب غرفه این دانشگاه به عنوان غرفه برتر نمایشگاه به خوبی نشان دهنده جایگاه موثر این دانشگاه در عرصه پژوهش و کارآفرینی کشور بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: تمامی دانشگاه های دولتی و غیردولتی مجموعاً 47درصد و دانشگاه آزاد اسلامی به تنهایی 53درصد از تحصیلات تکمیلی کشور را برعهده دارند. وظیفه ما این است که دانشگاه آزاد اسلامی که با امکانات خود درواقع گنجینه ای عظیم از علم و فن برای کشور است، حراست و حمایت کنیم و با حفظ روحیه و جدیت خود، از آن در مقابل ناملایمات حفاظت کنیم.

دکتر میرزاده با اشاره به انجمن بین المللی دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) که ماه گذشته در کشور مالزی برگزار شد، گفت: از روسای تک تک واحدها می خواهم با همکاری اداره کل بین المللی، برنامه ریزی کنند تا با دانشگاه های عضو این اتحادیه ارتباط برقرار کرده و به تبادل استاد و دانشجو و حتی راه اندازی دفتر در کشورهای مختلف بپردازند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر در میلان، مسکو، آکسفورد و... دفتر دارد که واحدهای تهران جنوب، تهران مرکزی و قزوین پشتیبانی کننده آنها هستند. این همکاری می تواند در مورد دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز روی دهد.

میرزاده تصریح کرد: انتخاب بنده به عنوان رئیس این انجمن فرصت خوبی در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار می دهد تا با اقبال خوبی که از این انتخاب صورت گرفته، شرایط گسترس دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم آوریم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، طی 50 سال آینده زبان فارسی باید زبان علم در دنیا باشد و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند در این زمینه موثر واقع شود تا هر فارسی زبانی در هر جای دنیا بتواند دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی باشد.

وی افزود: براساس تفاهم نامه ای که با دانشگاه UPM مالزی منعقد شد، به زودی دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در این کشور تاسیس و آغاز به کار خواهد کرد که امیدواریم آغازگر همکاری های مشترک علمی بین دو کشور باشد.

دکتر میرزاده در پایان بخش نخست سخنان خود در نشست هماهنگی و پایش امور استان ها، از حمایت روسای واحدها و دبیران هیات امنای استانی از سیاست ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه علمی و فنی و پژوهشی کشور قدردانی کرد.

203/200

کد خبر: 716076

وب گردی

وب گردی