صالحی: تا قبل از برجام امکان ساخت چنین بیمارستان مدرنی را نداشتیم

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: بیمارستانی که در جنب مرکز ملی یون درمانی هم زمان ساخته می شود کم نظیر و مدرن ترین نوع آن در دنیا خواهد بود که با همکاری اتریش که پیشرفته ترین نوع این بیمارستان را در اختیار دارد ساخته خواهد شد.

به گزارش ایسکانیوز، علی‌اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی پس از کلنگ زنی مرکز یون درمانی ایران در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد کلنگ زنی بیمارستان فوق تخصصی هسته ای و مرکز ملی یون درمانی برای درمان بیماری های صعب العلاج و سرطان هستیم که در غرب آسیا چنین بیمارستانی وجود ندارد.

صالحی تصریح کرد: این بیمارستان و مرکز با همکاری شرکت مدآسترون که یک شرکت دولتی است ساخته می شود؛ استفاده از شتابدهنده سینکروترون در این بیمارستان یکی از مدرن ترین تجهیزات در درمان سرطان در جهان است، از امروز تا سه سال دیگر بیمارستان ساخته می شود و دو سال هم طول می کشد تا مراحل تست انجام شود.
رییس سازمان انرژی اتمی با تشکر از ظریف که تسهیل کننده این امر بود، گفت: با تحقق برجام که تا قبل از آن برای ما مقدور نبود و دکتر هاشمی که قدم های بلندی را برداشتند با تشویق ما به انجام این کار برداشتند.

وب افزود: این بیمارستان در اصل متعلق به وزارت بهداشت است اما سازمان امکانات را فراهم کرد و کارها برای تامین مالی این پروژه انجام شده که نزدیک به هزار میلیارد تومان هزینه ساخت و تجهیز این بیمارستان است.
صالحی اظهار کرد: این بیمارستان علاوه بر درمان بیماران ایرانی می تواند پذیرای بیماران در منطقه هم باشد.
وی تاکید کرد که انحصار این نوع بیمارستان در اختیار ایران است و در منطقه اگر کشوری بخواهد از این نوع بیمارستان داشته باشند با همکاری ایران و اتریش خواهد بود.
رییس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: پیش بینی شده بخش قابل توجهی از تجهیزات این بیمارستان در ایران ساخته شود البته تحت نظرات طرف اتریشی.

302/302

کد خبر: 768134

وب گردی

وب گردی