کنفرانس یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران برگزار می شود

دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران ۱۳ و ۱۴ اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسکانیوز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، به نقل از مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه، دکتر سید امید فاطمی در آستانه برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی داتشگاه تهران اعلام کرد: «یکصد و ۱۰ مقاله به دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران ارسال شده که ۴۲ مقاله پذیرفته شده است. ۲۲ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰ مقاله نیز به صورت پوستر در کنفرانس ارائه می‌شود».

وی با اشاره به ذات یادگیری الکترونیکی ادامه داد: «عموما تصور می‌شود که در یادگیری الکترونیکی یک سایت و ویدئو یا چیزهایی از این دست وجود دارد که افراد مطالب را دریافت می‌کنند و می‌آموزند در صورتی که تعریف یادگیری الکترونیکی این نیست».

دبیر علمی کنفرانس یادگیری الکترونیکی تاکید کرد: «فلسفه یادگیری الکترونیکی مبتنی بر سه مؤلفه دانشجو محور، استفاده از فناوری اطلاعات در یادگیری الکترونیکی و اجتماع یادگیری است».

دکتر فاطمی یادگیری الکترونیکی را دارای سه خصوصیت انعطاف‌پذیری در انتخاب سرفصل‌های آموزشی، انعطاف‌پذیری در مکان و زمان و فعالیت‌محور بودن این نوع یادگیری معرفی کرد و افزود: «تاکید ما در کنفرانس یادگیری الکترونیکی این است که در آینده یادگیری به‌صورت الکترونیکی خواهد بود و روش‌های سنتی منسوخ خواهند شد».

دبیر علمی کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران افزود: «۳۲ مؤسسه دولتی شامل دانشگاه‌ها و مراکز یادگیری الکترونیکی در این کنفرانس حضور دارند و از نمایه شدن مقالات کنفرانس در سایت IEEE رونمایی خواهد شد».

گفتنی است در دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران قرار است استارتاپ ویکند برگزار شود که دکتر جعفری، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران نیز در خصوص برگزاری استارتاپ ویکند در این کنفرانس گفت: «این رویداد با همکاری پارک دانشگاه تهران برگزار می‌شود و در بحث استارتاپ ویکند به دنبال این هستیم که از ایده‌هایی که در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیک وجود دارد، حمایت کنیم».

وی افزود: «امکان ثبت نام برای این رویداد در سایت آموزش الکترونیکی، سایت پارک علم و فناوری تهران و سایت‌های دیگری که در حوزه‌های کسب و کار الکترونیکی و استارتاپ ویکند فعالیت می‌کنند، همچنان وجود دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این استارتاپ ثبت نام کنند».

جعفری ادامه داد: «این استارتاپ روز چهارشنبه ۹ اسفند آغاز و تا جمعه ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ ادامه دارد؛ در روز اول شرکت کنندگان ایده‌های خود را مطرح می‌کنند که حدود ۱۰ تا ۱۲ ایده انتخاب می‌شود و ۱۰ تیم براساس این ایده‌ها تشکیل می‌شود که در این سه روز برای این تیم‌ها، بحث‌های مشاوره‌ای و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود.

وی افزود: «این تیم‌ها در روز سوم دوباره ایده‌های خود را در حضور یک سری داور و سرمایه‌گذار مطرح می‌کنند که بعد از داوری ایده‌ها به سه تیم اول جوایز نقدی به مبلغ پنج، هفت و ۱۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود».

معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران گفت: «هدف ما از برگزاری این استارتاپ ویکند این است که بتوانیم از سه تیم اول برگزیده این استارتاپ در پارک علم و فناوری تهران حمایت کنیم؛ ما در تلاشیم که به این سه تیم در پارک علم و فناوری تهران فضا یا میز کار دهیم و حمایت‌های خود را مستمر و به آنها کمک کنیم که بتوانند تیم اصلی خود را تشکیل دهند تا یک هسته کارآفرین ایجاد شود و بتوانند در این حوزه برای خود یک کسب و کار ایجاد کنند».

در ادامه سید امیر آقایی، دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز نیز بحث آموزش و تحولاتی را که در بحث آموزش صورت می‌گیرد، یکی از سرفصل‌هایی دانست که عملاً باعث تغییر نگرش و نظام آموزشی خواهد شد.

سید امیر آقایی ادامه داد: «ساختارهای آموزش الکترونیکی و محتوا، مبتنی بر شایستگی‌های فردی شکل می‌یابند و تحقق یادگیری در آنها به مراتب بیشتر می‌شود بنابراین عملاً مجرایی برای تحولات جدید در حوزه‌های آموزشی می‌شوند که به صورت طبیعی اقتصادهای خود را خواهند داشت».

وی خاطرنشان کرد: «نکته اساسی در اینجا ترکیب شدن مجموعه‌ای از موضوع فناوری ICT و حوزه‌های محتوایی است که زمینه‌ساز محیط یادگیری برای بهره‌گیری دانشجو می‌شود».

آقایی محتوای دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران را دانشجویی عنوان کرد و افزود: «اکنون اصرار داریم که آن را به سمت دانش‌آموزی نیز سوق دهیم و عملاً شاهد باشیم که نظام آموزشی ما با مسئله آموزش الکترونیکی و یادگیری الکترونیکی درگیر می‌شود».

دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز گفت: «در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه ستاد، زیست‌بومی با عنوان شرکت‌های خلاق وجود دارد که از طریق آن می‌توانیم به شرکت‌های شبه استارتاپی که در حوزه آموزش و یادگیری الکترونیکی وجود دارند، کمک کنیم و زمینه‌ساز رشد و بروز آنها در فضاهایی از قبیل ابعاد مختلف تجاری سازی، جذب سرمایه، حوزه‌های کارآفرینی و کسب و کار باشیم».

آقایی همچنین اعلام کرد: «این کنفرانس‌ها به عنوان مجموعه مرجعی که مرجعیت علمی این حوزه را عهده‌دار است، در واقع محفلی برای عرصه بروز و ظهور شرکت‌ها و یا تیم‌هایی که به سمت رشد حقوقی خود در حوزه یادگیری و یاددهی الکترونیکی حرکت می کنند».

202

کد خبر: 909518

وب گردی

وب گردی