صنعتگران باید عضو شورای سیاست‌گذاری آموزشی و پژوهشی دانشگاه شوند

دبیر اجرایی رویداد عصر امید عسلویه گفت: صنعتگران باید در شوراهای سیاست‌گذاری آموزشی و پژوهشی صنعت، باید عضو شوند، همچنین صنعتگران نیز باید در شوراهای پژوهشی خود از فناوران استفاده کنند.

محمد کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره جزییات برگزاری رویداد عصر امید عسلویه اظهار کرد: حدود ۵۰ نفر در این نمایشگاه شرکت کردند البته برخی نیز محصولات خود را برایمان ارسال کردند و خودشان در نمایشگاه حضور ندارند.

دوره‌های تحصیلات تکمیلی در عسلویه تحت پوشش واحد علوم تحقیقات تهران برگزار می‌شود

وی ادامه داد: رویداد عصر امید از ۷ تا ۱۰ اسفند برگزار شد. ما ۲۷۰ نفر از نخبگان از استان‌های مختلف کشور در مجموعه پازارگاد اسکان دادیم. نشست افتتاحیه نیز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه و مسئولان استان ۷ اسفند ماه برگزار شد.

مدیر پردیس دانشگاهی عسلویه گفت: در مراسم اختتامیه تلاش شد ارتباط منسجم بین ارتباط صنعت و دانشگاه پررنگ‌تر شود و ریل‌گذاری‌های لازم در این راستا شکل بگیرد.

دبیر اجرایی رویداد عصر امید عسلویه گفت: انسان‌ها می‌توانند به هدفی برسند که قابل رویت باشد. ما از برگزاری این نمایشگاه، ریل‌گذاری هدفمند، با روش صحیح و مبتنی بر عمل را پیگیری می‌کردیم.

وی افزود: تنها اقدامی که پل درون و بیرون انسان را به هم متصل می‌کند، پل اقدام است. یکی از آسیب‌هایی که از گذشته تا کنون شاهد آن بودیم، حضور کمرنگ صاحبان نظر در میدان عمل است. در این راستای فضاسازی لازم و ایجاد فرصت برای این افراد انجام شد.

کارگر بیان کرد: امروزه شرکت‌های دانش‌بنیان دارای نظر و عمل هستند و توانسته‌اند ایده‌های خود را به پدیده تبدیل کنند. باید نمایشگاهی در پایتخت اقتصادی و انرژی ایران ایجاد می‌شد تا دستاوردهای دانش‌بنیان دانشگاه توسط صنعتگران مشاهده می‌شد.

وی تصریح کرد: امروزه ارتباطی اثربخش است که برای آن وقت گذاشته شود. عصر امید در نظر دارد دیپلماسی قوی علمی بین شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت ایجاد کند. باید نمایندگانی از دانشگاه و صنعت نفت،گاز و پتروشیمی طبق تقویم‌های کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت، نشست‌ها و جلسات منسجم برگزار کنند تا طرفین بتوانند تصمیم‌سازی‌های خوبی داشته باشند.

کارگر ادامه داد: پس از آن در شوراهای سیاست‌گذاری آموزشی و پژوهشی صنعت،  باید صنعتگران را عضو کنیم و بلعکس؛ صنعتگران نیز در شوراهای پژوهشی خود از فناوران استفاده کنند. در چنین شرایطی طرح‌های پژوهشی دانشگاهیان مانند پروپوزال و پایان‌نامه در راستای رفع نیاز صنعت هدفمند می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت فقدان این ارتباط، پایان‌نامه‌ها به صورت منفک از صنعت ارائه می‌شود و صنعت نیز مسیر خود را طی‌ می‌کند. در چنین شرایطی چون نیازهای صنعت دیده نشده است، دانشگاهیان نمی‌توانند در راستای رفع مشکلات صنعت گام بردارند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1173279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =