پوستر جشنواره ملی مشق انتظار طراحی شد

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، گفت: طرح اولیه پوستر جشنواره ملی مشق انتظار توسط هنرمند نامی همدان حسن عباسی پرزاد طراحی و در مرحله بعد از هنرنمایی مرتضی محمودزاده دراین اثر بهره گرفته شده است.

دبیر تخصصی برنامه موضوعی کمیته جشنواره ملی مشق انتظار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: بخش اعظمی از هویت اصلی یک جشنواره در پوستر فراخوان آن نهفته است، خصوصاً زمانی که این رویداد هنری باشد این موضوع اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند،  چراکه جذب مخاطبان به جشنواره در اولین گام از طریق جلوه بصری و هنری پوستر اتفاق می‌افتد

مسیب جاوید مهر افزود: پوستر یک رویداد باید گویا بوده و بتواند ارتباط لازم را با جامعه هدف و مخاطبان خود ایجاد نماید و نیازی به تفسیر و توضیح مازاد نداشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان با اشاره به اینکه در طراحی پوستر جشنواره ملی مشق انتظار تلاش شده از هنرنمایی دو هنرمند عرصه گرافیگ در شهر همدان بهره گرفته شود، گفت: طرح اولیه این پوستر توسط هنرمند نامی همدان حسن عباسی پرزاد طراحی و در مرحله بعد از هنرنمایی مرتضی محمودزاده دراین اثر بهره گرفته شده است.

دبیرتخصصی برنامه موضوعی کمیته جشنواره ملی مشق انتظار اظهار کرد: از آنجا که رنگ ها با تجلی و ظهور در طبیعت جلوه و جمال خاصی به جهان پیرامون می بخشند و روان آدمی تحت تاثیر رنگ ها قرار می گیرد، بدون شک بهره گیری از هر رنگ اثر خاص فیزولوژیک خود را خواهد داشت.

وی گفت: بهره گیری از رنگ آبی و سبز در این پوستر به جهت خاصیت انبساط آوری و ایجاد آرامش این رنگ هاست. همه ما می دانیم که این دو رنگ نمادی از آثار فرهنگی، هنری ایران اسلامی است.  

جاوید مهر اظهار کرد: به منظور بیان نماد اصلی سومین جشنواره امامت و مهدویت، تلاش شد تا از طرح هندسی نرده های بهشت بقیع به عنوان نماد مظلومیت اهل بیت(ع) استفاده گردد تا بیانگر این مفهوم باشد که فرهنگ انتظار و مهدویت بدون شناخت ولایت امکان پذیر نیست.

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان دلیل استفاده از قلم نستعلیق در عنوان جشنواره ملی مشق انتظار را به دلیل زیبایی و ایرانی بودن این قلم عنوان کرد و افزود: خط نستعلیق به عنوان عروس خطوط درآثار هنری شناخته می شود.

 وی گفت: با عنایت به شرکت افراد متنوع و مختلف هنری در جشنواره ملی مشق انتظار و همچنین جهانی بودن مبحث انتظار و اعتقاد به موعود در نزد جهانیان سعی شد از اثرتاش های قلم مو با رنگ های متنوع برای بیان این مفهوم بهره گیری شود و همچنین در پس زمینه‌ی این طرح از گره های ایرانی-اسلامی استفاده شده است.

جاوید مهر تصریح کرد: با توجه به ضرورت استفاده حداکثری از فضای مجازی و تولید محتوا در بستر آن در عرصه امامت و مهدویت دراین پوستر تصویر QR code جانمایی شده تا شرکت کنندگان به سهولت بتوانند به سایت جشنواره دسترسی پیدا کنند.

جشنواره مشق انتظار سری برنامه‌های علمی، فرهنگی مؤسسه امامت و مهدویت، درراستای نشر و ترویج فرهنگ مهدوی و خلق آثار فاخر هنری در دو بخش خوشنویسی (خط نستعلیق) و پوستر در سه سطح دانشگاهیان (استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی)، آزاد (اقشار مختلف جامعه) و دانش‌آموزی برگزار می‌شود.

انتهای پیام /

کد خبر: 1190100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =