افزایش تیم‌های شرکت کننده در جشنواره تئاتر مشکات نسبت به سال گذشته

مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی از حضور 25 تیم شرکت کننده در جشنواره تئاتر مشکات خبر داد.

زهرا کشتمند مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی در اختتامیه جشنواره تئاتر مشکات گفت: سومین جشنواره علمی هنری فرهنگی امامت و مهدویت امسال با محورهای متفاوتی که موسسه امامت و مهدویت با همکاری دانشگاه های مختلف تدارک دیدند برگزار شد. این جشنواره شامل بخش های مختلف من جمله خوش نویسی، نقاشی، فیلم سازی، دلنوشته، داستان نویسی، کتابخوانی و تئاتر بود که دبیرخانه تئاتر مشکات به دانشگاه آزاد تهران مرکزی واگذار و به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی افرود: هدف اصلی این جشنواره تلفیق هنر با مسائل مذهبی از نگاه هنریست. قطعا بیان مفاهیم با زبان هنر تاثیر خودش را خواه ناخواه بیش از پیش میگذارد. هنر گستردگی فراوانی دارد اما در عین حال محدودیت هایی هم دارد. یکی از برتری های این جشنواره این است ک معمولا در بازه زمانی ای برگزار میشود که با یک اتفاق مذهبی فرهنگی مصادف است و این خودش باعث می‌شود ذهن مخاطب صرفا درگیر مهدویت نباشد و بیان هنری این معارف اثرگذاری بیشتری دارد.

کشتمند درباره تیم های شرکت کننده بیان کرد: مخاطب این جشنواره فقط دانشجویان نبودند و شرکت کنندگانی از بخش اساتید، کارمندان، دانش آموزان و با طیف های متفاوت شرکت کردند.
همچنین تعداد تیم های شرکت کننده نسبت به سال گذشته افزایش داشته و امسال نزدیک به ۲۵ تیم از کل کشور در این بخش از جشنواره شرکت کردند که یکی از رتبه های برتر نیز از تیم های دانش آموزی از استان خوزستان بود.

مدیرکل فرهنگی اجتماعی واحد تهران مرکزی در ادامه اظهار کرد: اگر از مخاطب حمایت شود و آثار دیده شود، استقبال سال‌های آتی قطعا بیشتر خواهد بود.
پیشنهاد ما به دبیرخانه مرکزی این جشنواره این است که شیوه نامه های اجرایی به شیوه نامه های بین المللی نزدیک شود که صرفا بحث برگزاری مراسم و تقدیر از نفرات برتر نباشد و از توانایی تیم های اول تا سوم و توانمندی این بازیگران در موضوعات دیگر استفاده شود و از آنها حمایت صورت گیرد.

وی درباره راه های ارتقای این جشنواره عنوان کرد: یکی از مهم ترین مسئله های ما بحث تبلیغات و جا انداختن مسائل مذهبی با نگاه هنری است. به نظر می رسد اساتید چهره که مورد پذیرش جامعه هستند با تبلیغ این جشنواره ها میتوانند در استقبال مخاطبین از چنین برنامه هایی تاثیرگذار باشند. تبلیغات گستره و تفاهم نامه با موسسات مختلف هنری نیر موثر است.

کشتمند درباره بودجه تخصیص داده شده به این جشنواره تصریح کرد: نمی شود بودجه ای که برای حوزه عکاسی و نقاشی درنظر گرفته میشود با بودجه ای که برای انیمیشن، فیلم، تئاتر و ... در نظر گرفته می شود یکسان باشد چون لوازم و تجهیزات مورد نیاز متفاوت است. در حوزه تئاتر با توجه به بحث رفت و امد تیمی، خرید لباس ساخت دکور و ... تیمها جهت حضور درخواست ورودی و کمک هزینه داشتند که با بودجه اختصاص داده شده چنین چیزی امکان پذیر نبود و تیم هایی بودند که به همین دلیل نتوانستند برای ما اثار ارسال کنند.

در پایان این جشنواره که با حضور توحید پور رستم رئیس دانشگاه ازاد اسلامی تهران مرکزی و اسدالله بیات مدیرکل فرهنگی اجتماعی دانشگاه های آزاداسلامی استان تهران برگزار شد از نفرات برتر تقدیر شد.

اثر برتر: امیر ستاری- امیر حسین اسفندیاری- استاد شاهد پیوند

تیم دوم: بیتا اکبری فیض آبادی- نیما بحریه جهرمی- امیر حسین جعفری ثمره- محمد امین عرب سالاری- آناهیتا راستانی

تیم سوم: دانش آموز اهوازی خانم کوثر خدایی

افزایش تیم‌های شرکت کننده در جشنواره تئاتر مشکات نسبت به سال گذشته

افزایش تیم‌های شرکت کننده در جشنواره تئاتر مشکات نسبت به سال گذشته

خبرنگار: فاطمه سادات میراحمدی

انتهای پیام/

کد خبر: 1221561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =