هیچ امتیازی به نویسندگان نشریات تعلق نمی‌گیرد/ چاپ هر نشریه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان آب می‌خورد!

مدیرمسئول نشریه دانشجویی «برقکام» گفت: یکی از دلایل ضعف محتوایی در برخی نشریات دانشجویی این است که هیچ امتیازی به نویسندگان نشریه تعلق نمی‌گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نشریات دانشجویی به عنوان بازوی رسانه‌ای دانشگاه‌ها، از اهمیت زیادی در زمینه اثرگذاری و جهت دهی به افکار عمومی برخوردار هستند. در چندسال گذشته شاهد رشد کمّی نشریات دانشجویی در حوزه‌های مختلف بوده‌ایم اما به عقیده برخی فعالان دانشجویی، با وجود رشد کمی این نشریات شاهد ضعف محتوا، سطحی کارکردن و خلأ جریان‌سازی در آن‌ها هستیم.

در همین ارتباط، بشیر فعله‌گری مدیرمسئول نشریه دانشجویی «برقکام» دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز، با اشاره به دلایل ضعف محتوایی در برخی نشریات دانشجویی اظهارکرد: یکی از دلایل ضعف محتوایی در برخی نشریات دانشجویی این است که هیچ امتیازی به نویسندگان نشریه تعلق نمی‌گیرد. باتوجه به این موضوع، نویسندگان خوب تمایلی به نوشتن محتوای مناسب ندارند.

وی افزود: اگر نشریه بنده دارای محتوای مناسب است، به این دلیل است که با نویسندگان آشنایی و رفافت دارم و به همین سبب، سعی ‌می‌کنند مطالب خوبی برای نشریه بنویسند. در غیر این صورت نشریه بنده نیز با چالش ضعف محتوایی مواجه می‌شد. البته تصمیم بر این است که در ادامه کار، انرژی زیادی برای تولید محتوا نگذاریم زیرا بعد از این تلاش و وقتی که گذاشتیم، هیچ امتیازی به نویسندگان تعلق نگرفته است.

فعله‌گری ادامه داد: ما در نشریه برق کام از نویسندگان و استادانی استفاده کرده‌ایم که نه فقط در ایران، بلکه در دنیا جزء نویسندگان برتر هستند؛ اما این موضوع برای هیچ کدام از مسئولان اهمیتی نداشت. بنیاد ملی نخبگان باید حداقل یک امتیاز به نویسنده تخصیص دهد تا بتواند در رزومه علمی خود از آن استفاده کند اما درحال حاضر این امتیاز حذف شده و هیچ اعتبار علمی برای نویسندگان وجود ندارد.

مدیر مسئول نشریه برقکام درباره برخورد سلیقه‌ای معاونان فرهنگی با نشریات دانشجویی در برخی دانشگاه‌ها تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه تربیت مدرس همکاری خوبی با نشریات دانشجویی داشته‌ است و مسسئولان تا کنون تمامی درخواست‌های ما را قبول کرده‌اند. از این که در دانشگاه‌های دیگر نیز شاهد این روند هستیم یا خیر، اطلاع زیادی ندارم.

وی با اشاره به هزینه بالای چاپ نشریات گفت: تا امروز بیش از ۲ میلیون از جیب خودمان صرف طراحی نشریه کرده‌ایم که البته هنوز به مرحله چاپ نرسیده است؛ زیرا هزینه چاپ بسیار زیاد است به طوری که چاپ هر نسخه رنگی، حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ هزار تومان آب می‌خورد. به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم که فعلا نشریه را به صورت الکترونیکی منتشر کنیم.

فعله‌گری در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون حمایت خاصی از نشریات دانشجویی از سوی وزارت علوم شاهد نبوده‌ایم و هیچ کدام از مسئولان وزارتخانه به ما نگفته‌اند که اگر مشکلی دارید از شما حمایت خواهیم کرد. البته باید بگویم که انصافا معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس همکاری خوبی با ما داشته‌ و از هیچ کمکی دریغ نکرده‌ است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1093903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =