غداهایی که باید در دوران ابتلا به کرونا مصرف کنیم

یک متخصص تغذیه نکات مهم تغذیه ای برای دوران نقاهت کرونا را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مرجان باژن افزود: افراد بی‌اشتها باید رژیم غذایی مغذی حاوی مقادیر زیاد پروتئین را رعایت کنند زیرا این رژیم غذایی به بهبودی فرد کمک کرده و از کاهش وزن جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید:

تغذیه های مفید برای جلوگیری از ابتلا آنفلوآنزا /توصیه های وزارت بهداشت

وی با تاکید بر عدم استفاده از رژیم‌های کاهش وزن در دوران نقاهت بیماری کرونا، گفت: بیماران دارای اضافه وزن که قصد کاهش وزن دارند توجه داشته باشند که دوران نقاهت پس از بیماری کرونا زمان مناسبی برای این کار نیست.

به گفته وی، این افراد باید سعی کنند در همان وزن باقی بمانند تا کاملاً بهبود یابند و پس از بهبودی کامل می‌توانند به رژیم غذایی متعادل و سالم برگردند.

نکات مهم غذایی در دوران نقاهت کرونا

این متخصص تغذیه برای کمک به روند بهبودی به بیماران توصیه کرد هنگام صرف وعده‌های غذایی این نکات را رعایت کنند سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده در روز در نظر بگیرند، هنگام صرف غذا در وضعیت راست و راحت بنشینند.

وی افزود: برای غذا خوردن وقت گذاشته زیرا ممکن است مجبور شوید با سرعت کمتری غذا بخورید، غذاهای مغذی و مورد علاقه خود را میل کنید و همچنین قبل از شروع غذا کمی پنجره را باز کنید و از هوای تازه بهره مند شوید این کار باعث افزایش اشتها می‌شود.

منبع:سایت خبری مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1158512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =