سه درصد بودجه‌ عمومی کشور به آموزش عالی اختصاص یافته است

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: تقریباً سه درصد بودجه‌ عمومی کشور به آموزش عالی اختصاص یافته است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از وزارت علوم، پنجمین شورای مدیریت آموزش عالی استان فارس با حضور علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فارس، در دانشگاه شیراز برگزار شد.

لزوم مولدسازی آموزش عالی برای رفع مشکلات

معاون اداری مالی وزارت علوم، در این نشست ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، با اشاره به نقشه‌ی کلی آموزش عالی کشور گفت: باید ببینیم کجا هستیم و به چه سمتی می‌خواهیم برویم و آیا این مسیری که الان داریم در آن حرکت می‌کنیم، مسیر درستی است یا خیر؟

وی با اشاره به اینکه تقریباً سه درصد بودجه عمومی کشور به آموزش عالی اختصاص می‌یابد، بیان کرد: باید همین اعتبارات را به شیوه درست مدیریت کنیم.

خطیبی خطاب به رئیس دانشگاه شیراز گفت: خواسته‌ی من این هست که جلسات مدیریت آموزش عالی استان را به‌طور مستمر تشکیل دهید و روی مسائل کلان آموزش عالی استان همفکری کنید.

معاون اداری مالی وزارت علوم با اشاره به اینکه یکی از شعارهای اصلی دولت سیزدهم، سند تحول و بحث افزایش بهره‌وری است؛ عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین نهادهایی که می‌تواند در زمینه بهره وری ایفای نقش بکند، دانشگاه‌ها و آموزش عالی کشور است.

وی با تأکید بر اینکه کاهش رشته گرایش‌هایی که مورد نیاز جامعه نیستند گفت: باید ظرفیت آموزش عالی رایگان را برای رشته‌هایی بگذاریم که به کشور و جامعه نفع می‌رسانند.

خطیبی با بیان اینکه باید روی مولدسازی منابع کار کنیم، تأکید کرد: ما نیاز به توسعه‌ی فضای کالبدی آموزش عالی نداریم و تا پروژه‌های نیمه‌تمام تمام نشود؛ هیچ پروژه‌ی جدیدی غیر از خوابگاه‌ها به‌ویژه خوابگاه‌های متأهلی کلنگ نخواهیم زد.

وی به ترمیم حقوق کارکنان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه قرار شد که یک‌میلیون تومان به حقوق کارکنان اضافه شود و ده درصد هم حق اولاد و عائله‌مندی اضافه شد.

معاون اداری مالی وزارت علوم در پایان با اشاره به دغدغه‌ی نوسازی و بازسازی خوابگاه‌ها و اماکن فرسوده در دانشگاه‌ها، بیان کرد: یک اتفاق خوب در سال جاری رقم خورد و آن هم این بود که در بودجه‌ای که تحت‌عنوان مقاوم‌سازی فضاهای فرسوده دانشگاه‌ها، عدد بیست‌میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود را با تلاش بسیار به دوهزار میلیارد تومان رساندیم و مصوب شد. این کمک برای دانشگاه‌ها هم در زمینه‌ی فضاسازی، هم محوطه‌سازی و هم تعمیر و تجهیز قابل مصرف است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1164198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =