اتهام‌زنی به ایران با استناد به اطلاعات جعلی توسط آمریکا

در حالیکه مقام های آمریکایی به شدت مشغول نشر خبر جعلی پرواز هواپیمای ترابری ایرانی به شبه جزیره کریمه و کمک به روسیه بوده‌اند، شرکت سوئدی "فلایت رادار ۲۴" در مطلبی در تارنمای ایکس اعلام کرد که اطلاعات پروازی مورد استناد واشنگتن جعلی بوده است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، شرکت هواپیمایی پویا شامگاه ۱۶ شهریور در یک اطلاعیه فوری اعلام کرد: به اطلاع می‌رساند متاسفانه امروز طی اخبار کذب به استناد هک سایت فلایت رادار شاهد هستیم بر اساس خط خبری برنامه ریزی شده توسط شبکه‌های معاند و سایر جیره خواران مرتبط، به تناوب اعلام می‌شود هواپیمای ایلوشین ۷۶ هواپیمایی پویا به شماره ثبت EP-PUS در حال پرواز بر فراز منطقه پرواز ممنوع شبه جزیره کریمه در حال کمک رسانی به نیروهای روسیه است.

بیشتر بخوانید:

اعتراف آمریکا به توقیف نفت و کشتی حامل نفت ایران

در حالی که این هواپیما طی ۴۸ ساعت گذشته در فرودگاه مهرآباد پارک بوده و پروازی نداشته و اساساً چنین موضوعی از اساس کذب محض بوده و انجام چنین پروازی کاملا نشدنی نیست.

شرکت هواپیمایی پویا افزود: این شرکت برخود لازم می‌داند بر اساس اصل شفافیت و آگاه سازی نسبت به این موضوع تکذیبیه فوق را صادر و همزمان مراتب را توام از مسیر نهادهای تخصصی و امنیتی دنبال کند.

حساب کاربری تارنمای فلایت رادار ۲۴ در ایکس نیز در مطلبی اعلام کرد که اطلاعات کذب مذکور به وسیله یک منبع ثانویه در این تارنمای بارگذاری شده و وعده داد که با غیرفعال کردن این منبع و اتخاذ تدابیر بیشتر جلوی انتشار داده های "غیر موثق" گرفته شود.

لازم به ذکر است که آدام پِیلی معاون نماینده ویژه کاخ سفید در امور ایران بامداد امروز در مطلبی در تارنمای ایکس با تکرار ادعای رسانه های اوکراینی مدعی فرود یک فروند هواپیمای ترابری هواپیمایی پویا در فرودگاه سیمفروپول در شبه جزیره کریمه و پرواز مجدد آن شد.

این مقام آمریکایی مدعی شد که ماموریت این هواپیما انتقال ماشین آلات سنگین برای حمایت از حمله روسیه به اوکراین بوده است. وی با اشاره به تکذیبیه هواپیمایی پویا و اتهام زنی به دولت جمهوری اسلامی نوشت: شواهد در اختیار جهان است.

پیشتر برخی از کاربران توییتر فاش کرده بودند که اطلاعات پروازی هواپیمای شرکت پویا در هیچکدام از دیگر تارنماهای ردیابی پروازها دیده نمی شود.

به نوشته این کاربران، در گذشته نیز هواداران اوکراین با وجود انهدام هواپیمای اوکراینی آنتونوف ۲۲۵ در روزهای نخست جنگ، با بارگذاری اطلاعات کذب و "مسیر ساختگی" در تارنمای فلایت رادار ۲۴ مدعی پرواز دوباره این هواپیما شده بودند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1197337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =