بهبود کیفیت غذای دانشجویی نسبت به سال‌های گذشته

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: اگر از دانشجویان هم بپرسید، کیفیت غذای امسال نسبت به سال‌های قبل بهتر شده است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: باتوجه به مواردی که در سالیان گذشته داشتیم، یکی از دغدغه‌های دانشجویان همیشه کیفیت و کمیت غذا است. برای همین سعی کردیم از دوسال گذشته برنامه‌ریزی داشته باشیم تا مشکل خاصی از این بابت نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید:

راهکار صندوق رفاه برای دانشجویانی که توان پرداخت هزینه تغذیه ندارند

وی افزود: در سال گذشته کمترین میزان نارضایتی از نظر کیفیت و کمیت را از غذای دانشگاه‌ها داشتیم و امسال به طوری برنامه‌ریزی کردیم و این نارضایتی به حداقل رسیده است. به امید خدا با پرداخت بودجه لازم از سمت سازمان برنامه و بودجه به کیفیت غذای دانشجویی تداوم می‌بخشیم و نمی‌گذاریم مشکل خاصی به وجود آید. امسال وضعیت غذاها خوب شده است و به امید خدا این روند ادامه‌دار خواهد بود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: اگر از دانشجویان هم بپرسید، کیفیت غذای امسال نسبت به سال‌های قبل بهتر شده است و من در بازدیدهایی که از دانشگاه‌های مختلف داشتم، همه دانشجویان بدون استثنا این مساله را تائید می‌کنند.

انتهای پایم/

کد خبر: 1204910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =