دستورالعمل مشارکت انتخابات در دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ می‌شود

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت از ابلاغ دستورالعمل مشارکت انتخابات در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: هدف این دستورالعمل افزایش مشارکت دانشجویان در انتخابات مجلس است.

احد بنار مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نحوه فعالیت تشکل‌های دانشجویی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال جاری اظهار کرد: دستورالعمل مشارکت انتخابات در دانشگاه‌های علوم پزشکی به زودی به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود. این دستورالعمل توسط معاونت فرهنگی- دانشجویی وزارت بهداشت تدوین شده و برنامه کلی فعالیت تشکل‌های دانشجویی برای انتخابات را مشخص می‌کند. همچنین هدف آن افزایش مشارکت است.

بیشتر بخوانید:

دانشگاه‌ها در ایام انتخابات میزبان احزاب و سیاسیون هستند / ابلاغ بسته انتخاباتی برای فعالیت تشکل‌های دانشجویی

وی با بیان اینکه دستورالعمل مشارکت انتخابات در دانشگاه‌های علوم پزشکی گروه‌های مختلف فعال در دانشگاه‌ها را در بر می‌گیرد، گفت: به این معنا که کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی به ویژه بسیج می‌توانند برگزار کننده این برنامه‌ها در دانشگاه‌ها باشند. معاونت فرهنگی - دانشجویی وزارت بهداشت به معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی توصیه کرده تا همکاری لازم را با تشکل‌های دانشجویی داشته باشند. این همکاری نیز با هدف افزایش و مشارکت دانشجویان در دانشگاه‌هاست.

بنار با اشاره به اینکه تشکل‌های دانشجویی می‌توانند از فضا و محیط دانشگاه‌ها برای فعالیت‌ در ایام انتخابات استفاده کنند، گفت: برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی شامل برگزاری میزگرد، کرسی آزاداندیشی، جلسات پرسش و پاسخ و غیره است. این برنامه‌ها با هدف تشویق دانشجویان به مشارکت در انتخابات مجلس شورای است.

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا امکان دارد برخی از مسئولان همکاری لازم برای برگزاری برنامه‌های انتخاباتی و دعوت از سیاسیون را با تشکل‌های دانشجویی نداشته باشند، گفت: بله؛ ولی معاونان فرهنگی-دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی با همکاری یکدیگر تلاش دارند تا برنامه‌های انتخاباتی را به بهترین شکل برگزار کنند. البته این همکاری فقط با تشکل‌های دانشجویی نیست؛ بلکه نهاد رهبری و سایر نهادهایی که در حوزه فرهنگی فعالیت دارند را نیز شامل می‌شود. علاوه بر آن؛ ما از معاونان فرهنگی علوم پزشکی خواسته‌ایم تا از ظرفیت کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی برای برگزاری انتخابات استفاده کنند.

اجرای برنامه‌های انتخاباتی مشروط بر تایید شورای فرهنگی علوم پزشکی

وی گفت: تشکل‌های دانشجویی برنامه‌های انتخاباتی خود را باید ابتدا در شورای فرهنگی دانشگاه به تصویب برسانند. یعنی اجرای برنامه مشروط به تایید این شورا است. ما نیز به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ایم که حمایت لازم را از دانشجویان انجام دهند.

بنار درباره بودجه تشکل‌های دانشجویی در ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه‍‌های علوم پزشکی باید منابع لازم برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با انتخابات مانند جلسات و کرسی آزاد اندیشی را تامین کند. به این معنا که دانشگاه‌ها بودجه مورد نیاز را از بودجه فرهنگی، هزینه کنند. در نهایت باید گفت که ما بودجه خاصی را تعیین یا تخصیص نداده‌ایم؛ یعنی هر کانون دانشجویی، چه میزان بودجه داشته باشد.

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: کانون‌ها برنامه‌های خود را به معاونت فرهنگی و شورای فرهنگی ارائه می‌کنند، اگر تایید شد، پشتیبانی مالی و اجرایی از این برنامه‌ها انجام می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که مشخص نبودن میزان بودجه باعث اعمال سلیقه از سوی معاونان فرهنگی می‌شود یا خیر، گفت: نمی‌توان تخصیص بودجه را سلیقه‌ای دانست؛ چرا که این برنامه‌ها در شورای فرهنگی مطرح و مصوب شود. همچنین ممکن است که همزمان و به صورت مشترک دو یا سه کانون دانشجویی با همکاری بسیج یا نهاد رهبری برنامه‌ای را برگزار کنند. بودجه این برنامه مشترک خواهد بود. همچنین معاونت فرهنگی باید پشتیبانی مالی و اجرایی داشته باشد، یعنی فضا و هزینه را تامین کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1213432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =