ماجرای تجمع اعتراضی در دانشگاه شهید رجایی چه بود؟/ دانشجو منبع تامین بودجه نیست!

جمعی از دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نسبت به کسر ۲۰ درصدی حقوقشان تجمع کرده و از مسئولان این دانشگاه شفافیت مالی را خواستار شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشجو معلمان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی بر اساس ماده ۶ قانون «متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پروش» به این وزارتخانه متعهد هستند و در نهایت توسط آموزش و پرورش استخدام می‌شوند. این وزارتخانه موظف است مبلغی به دانشجو معلمان در حین تحصیل بپردازد. براساس تبصره ماده ۶، به ازای ارائه خدمات رفاهی مانند خوابگاه و غذا مبلغی از حقوق آنها کسر خواهد شد؛ اما افزایش پیدا کردن میزان کسر از حقوق مدتی است که مورد نقد و اعتراض دانشجو معلمان قرار گرفته است. 

در این راستا جمعی از دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در اعتراض به کسر از حقوقشان، تعطیلی خوابگاه و عدم پاسخگویی مسئولان دانشگاهی در محوطه داخلی و مقابل ساختمان حوزه ریاست این دانشگاه تجمع کردند.  

دانشجویان معترض در این تجمع پلاکارد و دست‌نوشته‌هایی با محتوای «شفافیت مالی»، « دانشجو منبع تامین بودجه نیست»، « دانشجو مسئول تامین بودجه نیست» در دست داشتند و شعارهایی مانند «دانشجو مسئول افزایش حقوق استادان نیست» سر می‌دادند. 

یکی از دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهدی رجایی درباره جرئیات این تجمع به خبرنگار ایسکانیوز اظهار کرد: دانشگاه به بهانه نبود بودجه برای صرف هزینه‌های جاری دانشگاه و افزایش حقوق استادان اقدام به گرانی قیمت غذای سلف و افزایش ۲۰ درصدی کسر از حقوق دانشجومعلمان کرده‌اند، این موضوع نوعی ظلم در حق دانشجویان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شفافیت مالی در عملکرد مسئولان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی وجود ندارد و مشخص نیست چرا باید کسر از حقوق دانشجومعلمان افزایش پیدا کند. همچنین باید روشن شود این مبلغ صرف چه هزینه‌هایی می‌شود.

این منبع آگاه با اشاره به مسمومیت بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجومعلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی عنوان کرد: دانشجویان پیش از تجمع گویا با خوردن غذایی خوابگاهی، دچار مسمویت غذایی شدند. چندین دستگاه آمبولانس نیز در خوابگاه حاضر شده و دانشجویان توسط آنها به بیمارستان انتقال یافتند. این در حالی است که حتی یک نفر از مسئولان دانشگاه با دانشجویان همراه نشدند و هیچ هزینه‌ای برای درمان آنان پرداخت نکردند. 

 این دانشجو معلم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه آخرین امتحان این دانشگاه ۲۸ تیرماه و به صورت حضوری برگزار می‌شود، عنوان کرد: دانشجویان غیر بومی برای حضور سر جلسه امتحان باید در تهران ساکن باشند و طبیعتا به «خوابگاه دانشجویی» برای اسکان نیازمند هستند؛ اما متاسفانه بعد از آغاز اعتراض دانشجویان، مسئولان دانشگاه بدون اطلاع قبلی و به صورت ناگهانی خوابگاه را تعطیل و به دانشجویان اعلام کردند که باید ساختمان را ترک کنند.

وی تصریح کرد: شورای صنفی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سال‌ها است که تشکیل نشده است و فعالیت‌های صنفی وجود ندارد. بنابراین در حال حاضر هیچ شورا یا گروهی از خواسته‌ها یا درخواست‌های رفاهی و صنفی دانشجومعلمان دفاع نمی‌کند.

ماجرای تجمع اعتراضی در دانشگاه شهید رجایی چه بود؟/ دانشجو منبع تامین بودجه نیست!

به گزارش ایسکانیوز، ماجرای کسر از حقوق دانشجومعلمان در سال‌های اخیر محدود به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نمی‌شود و در گذشته نیز وجود داشته است. دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان نیز در دوران کرونا بارها نسبت به کسر ۴۵ درصدی از حقوقشان اعتراض داشتند و تجمع اعتراضی برگزار کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1148079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۶
      0 1
      اوضاع دانشگاه شهید رجایی خیلی افتضاحهه، تحقیق و تفحص مجلش هم مشخص کرد کلی اساتید المی دانشیار و استاد تمام شدند، قرار بود حقوقی که گرفتند رو پس بدهند و درجه علمی هم دنزل کوه، اما چی شد؟؟؟