رای اعتماد به کابینه جدید نباید جناحی باشد / نقاط مثبت و منفی وزرای پیشنهادی باید بررسی شود

نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان بر اساس آزادگی که دارند نقاط مثبت و منفی یک وزیر را گفته و آزادانه تصمیم گرفته و رأی بدهند.

«حبیب الله دهمرده» نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز؛ درباره ویژگی‌هایی که باید برای انتخاب هیئت دولت سیزدهم مورد توجه قرار گیرد گفت: رئیس جمهوری منتخب باید وزرای خود را از میان افراد توانمند، پاک، صادق، سختکوش و دارای پشتکار انتخاب کند تا بتواند مشکلات فعلی کشور را رفع کند.

وی با بیان اینکه حل معضلات کشور به تنهایی و به دست یک نفر امکان‌پذیر نیست و همه باید در این موضوع مشارکت و همکاری کنند ادامه داد: با این وجود اگر وزیر توانمندی بر سر کار نباشد، مشکلات حل نخواهد شد اما اگر وزیری با ویژگی‌هایی که گفته شد انتخاب شود می‌توان انتظار داشت که اتفاقات مثبتی در کشور رخ دهد.

دهمرده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب و کارشناسان مختلف بارها شاخص‌هایی که باید در انتخاب مدیران مورد توجه قرار گیرد را مطرح کرده‌اند افزود: افرادی که مسئولیت پست‌ها را قبول کنند به اندازه کافی وجود داشته و دست رئیس جمهوری منتخب نیز در انتخاب مدیران باز است اما باید از میان این افراد، مدیران پاک و توانمندی که امتحان خود را پس داده باشند انتخاب کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید وزیری بدون سابقه اجرایی با هدف امتحان کردن انتخاب شود اظهار کرد: کشور در حال حاضر دیگر ظرفیت آزمون و خطا ندارد و مردم منتظر مشاهده تغییرات هستند؛ به عبارت دیگر این دوره بسیار حساس است و اگر یک تیم کارآمد، توانمند و همفکر انتخاب نشود آسیب‌های جدی به کشور وارد شده و نارضایتی و بی‌اعتمادی مردم به دولت را افزایش خواهد داد که این مسئله خسارتی بزرگ برای کشور است.

وی با بیان اینکه دولت باید با دیگران مشورت کند افزود: دولت به تنهایی نمی‌تواند از عهده بررسی اشخاص و انتخاب وزرا بربیاید و باید تیم‌ها و گروه‌های مختلف آن را یاری کنند. برای هر وزرات‌خانه تعدادی از مدیران منطبق بر شاخص‌ها معرفی و از میان آن‌ها توانمندترین و سالم‌ترین شخص انتخاب می‌شود.

دهمرده با بیان اینکه جناح‌گرایی و تأکید بر انتخاب وزرا از میان یک گروه خاص فایده‌ای ندارد ادامه داد: رئیس جمهوری منتخب باید فراجناحی عمل کرده و توانمندی، صداقت و پایبندی اشخاص به نظام را ملاک و معیار قرار دهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اقدامات لازم برای کارآمد کردن وزارت کشور گفت: در قدم اول باید یک وزیر کشور مقتدر انتخاب شود اما رئیس جمهوری نباید تمام تصمیمات و اقدامات را بر عهده وزیر کشور بگذارد.

وی با بیان اینکه برخی شاخص‌ها مانند توانمندی، داشتن کارنامه، متدین و سالم بودن و کار کردن به صورت شبانه روزی شاخص‌های عمومی همه وزارست اظهار کرد: نکته مهم درمورد وزارت کشور این است که رئیس جمهوری باید در اقدامات این وزارت‌خانه از جمله انتخاب استانداران و حتی انتخاب معاونان وزارت‌خانه دخالت کرده و این مسئولیت صرفا بر عهده وزیر کشور قرار داده نشود.

همسویی دولت و مجلس می‌تواند موجب رشد کشور شود

دهمرده درباره تأثیر همسویی دولت و مجلس بر رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت گفت: کار مقداری دشوار است و ما نیز نگرانی‌هایی داریم. اگر این همسویی در جهت مثبت استفاده شود موجب رشد کشور می‌شود اما اگر باعث شود رقابتی ایجاد نشود کار به درستی پیش نخواهد رفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مجلس قبلی تضارب افکار بالا بود و موافقان و مخالفان در بحث‌ها جدی بودند و در نتیجه حقایق روشن می‌شد اما اینکه این تفاوت سلایق وجود نداشته و قبلا نیز توافق کرده باشند که به چه شخصی رأی دهند، اشتباه است و باعث می‌شود شخص توانمندی بر سر کار نیاید و امیدوارم این اتفاق در مجلس فعلی رخ ندهد و نمایندگان بر اساس آزادگی که دارند نقاط مثبت و منفی یک وزیر را گفته و به صورت آزادانه تصمیم گرفته و رأی بدهند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1102492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =