تیتر سه سرویس
-
سومین ماهواره سپاه به فضا ارسال شد/ پرتاب موفقیتآمیز نور ۳ + فیلم
وزیر ارتباطات از پرتاب موفقیتآمیز ماهواره تصویربرداری نور ۳ در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین خبر داد.
-
یافته جدید دانشمندان آلمانی؛
عروس دریایی بدون مغز از چشمها و اعصابش برای یادگیری استفاده میکند
عروس دریایی جعبهای کارائیب در سایز و اندازه یک ناخن انگشت است و با وجودی که مغزی در سر ندارد، به راحتی میتواند از کنار ریشههای حرا که ممکن است به بدن شکنندهاش آسیب برساند، رد بشود. دانشمندان به تازگی کشف کردهاند که این آبزی به جای مغز، از ۲۴ چشم و اعصابش برای یادگیری استفاده میکند.
-
محققان از کرم ابریشم تار عنکبوت گرفتند
محققان چینی توانستند با استفاده از تکنیکهای اصلاح ژنتیکی، نحوه استفاده از کرم ابریشم برای تولید تار عنکبوت را کشف کنند.
-
تصاویر باورنکردنی از طبیعت که به اندازه ۱۰۰۰ کلمه حرف دارند
عکسها با توانایی خود در گرفتن تصاویر بدیع و برانگیختن احساسات، میتوانند داستانهایی در مورد طبیعت به ما بگویند که کلمات به تنهایی نمیتوانند آنها را منتقل کنند. عکسهای برنده مسابقه عکاسی «نیچر تیتیال» امسال ثابت میکنند که یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد.
-
عمان؛ کشوری با جمعیت کمسواد دیجیتال و در آرزوی تبدیل شدن به قطب فناوری غذایی
عمان کشور همسایه ایران است که با وسعت و جمعیت کمی که دارد، در تلاش است تا با طرحی مبتکرانه خود را از یک کشور مصرفکننده به قطب فناوری غذایی تبدیل کند.
-
ترکمنستان؛ کشوری با دانشگاههای بینالمللی، ولی بدون هیچ دانشجوی خارجی
ترکمنستان یکی دیگر از کشورهای همسایه ایران است که یکی از صادرکنندگان بزرگ نفت و گاز در جهان به شمار میآید و از نظر سیستم آموزش عالی و همچنین توسعه علم و فناوری به شدت نوپاست.
-
اپل پس از اعتراض فرانسه آیفون ۱۲ را بهروز رسانی کرد
یک ناظر فرانسوی به اپل دستور داد تا گوشی آیفون ۱۲ را از بازار خارج کند، زیرا سطوح بسیار بالایی از تشعشعات الکترومغناطیسی از خود ساطع میکند. حال اپل برای رفع این مشکل بهروزرسانیهایی را برای این گوشی در فرانسه انجام میدهد.
-
پیشبینیهای یک آیندهپژوه در مورد آموزش: دانش در مغز قابل دانلود میشود
یک آیندهپژوه پیشبینی کرده است که تا سال ۲۰۵۰ دانشآموزان دانش را مستقیما از معلمان هوش مصنوعی و بدون حضور هیچ معلم انسانی در مغز خود دانلود میکنند و جالبتر اینکه دروس را متناسب با DNAشان دریافت میکنند.
-
یک زن ایرانی جزو ۱۰۰ چهره تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی تایم شد
مجله آمریکایی تایم الهام طبسی، مهندس برق و رئیس کارکنان آزمایشگاه فناوری اطلاعات مؤسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا را به عنوان یکی از صد چهره تأثیرگذار در هدایت و توسعه هوش مصنوعی معرفی کرد.
-
غولهای فناوری و اعضای کنگره آمریکا برای تعیین قانون هوش مصنوعی گردهم آمدند
ایلان ماسک، مارک زاکربرگ، بیل گیتس و ساندار پیچای به همراه قانونگذاران آمریکا در یک جلسه غیرعلنی حضور پیدا کردند تا درباره قوانین کنترل هوش مصنوعی و خطرات ناشی از آن صحبت کردند.
-
جواب ناسا به اجساد آدم فضاییهایی که مکزیک رو کرد / گزارش مفصل ناسا از فرازمینیها
بعد از رونمایی از دو موجود بیگانه در کنگره مکزیک در روز سه شنبه گذشته، نه تنها باعث ایجاد هیجان در میان افراد علاقهمند به بشقاب پرنده شد، بلکه علامت سوالهای بیشماری را در جوامع مختلف جهانی مطرح کرد که با وجود این همه شک و شبهه در این موضوع، چطور به یکباره جسد چند فضایی سر از مکزیک درآورده است.
-
کارشناسان زبانشناسی هم نمیتوانند نوشتههای ChatGPT را تشخیص دهند
مطالعات جدید محققان آمریکایی در مورد ChatGPT نشان میدهد که حتی متخصصان زبانشناسی هم نمیتوانند بین نوشتار تولید شده توسط انسان و هوش مصنوعی تمایز قائل شوند.
-
۲۰ درصد از زمانمان به خاطر مشکلات کامپیوتر تلف میشود
تحقیقات اخیر نشان میدهد که علیرغم پیشرفتهای دنیای فناوری، کامپیوترها هنوز ۱۱ تا ۲۰ درصد مواقع دچار اختلال میشوند و بهرهوری ما را کاهش میدهند.
-
آیفون ۱۵ رونمایی شد + مشخصات
آیفون ۱۵ ساعاتی پیش همانطور که انتظار میرفت رونمایی شد.
-
رایحه زندگی پس از مرگ مصریان باستان بازسازی شد
انسان بودن این است که بدانیم پس از مرگ چه اتفاقی میافتد. اما سوالی که شاید از خود نپرسیده باشید این است که زندگی پس از مرگ چه بویی میدهد؟ چون از نظر مصریان باستان مرگ بوی بسیار مشخصی داشته است و باستانشناسان در مطالعات اخیر خود در زمینه شیوههای دفن مصریان باستان، این بو را بازسازی کردهاند.
-
ابداع جدید محققان روسی:
ابزاری که آهنگهای درون خوابمان را ضبط میکند
یک مرکز تحقیقات در روسیه در حال پژوهش روی ابزاری است که در آینده میتواند آهنگهایی را که در رویاها میشنویم، ضبط کند.
-
سازمان ملل خواستار کربنزدایی رادیکال در جهان شد
سازمان ملل اخیرا به تازگی خواستار تلاش رادیکال کشورهای جهان برای مبارزه با تغییرات اقلیمی شده و اعلام کرده است که زمین نیازمند دگرگونی سریع در سازوکارهای جامعه بشری از جمله نحوه سفر، خوردن و استفاده از انرژی است.
-
(بخش دوم و پایانی)
ارمنستان رویای تبدیل شدن به کوه سیلیکون را در سر میپروراند
ارمنستان یکی دیگر از کشورهای همسایه ماست که با کمک منابع خارجی سعی دارد گامی هر چند دیر در زمینه توسعه علم و فناوری بردارد و طرحهای ابتکاری مثل مراکز فنی سیار را در پیش گرفته است تا بتواند عقبماندگیهایش را جبران کند.
-
(بخش نخست)
ارمنستان؛ کشوری در سودای امید به آینده فناوری
ارمنستان یکی دیگر از همسایههای ایران است که اقتصاد و صنعتش بسیار متاثر از انحلال اتحادیه جماهیر شوروی، نوسانات بسیاری را تجربه کرده است، ولی در سالهای اخیر -و البته خیلی دیرتر از کشورهای دیگر- با طرحهای ابتکاری سعی دارد روی پیشرفت علم و فناوری گامهای موثری بردارد.
-
واتس اپ بالاخره گزینه ویرایش پیام را اضافه کرد + فیلم
واتس اپ بالاخره به کاربرانش این امکان را داد که تا ۱۵ دقیقه بعد از ارسال پیام، ویرایش انجام دهند.