پروژه ۱۱۲۰ واحدی ولیعصر (عج) بجنورد جان دوباره گرفت

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از شتاب گرفتن اجرای پروژه ۱۱۲۰ واحدی ولیعصر (عج) واقع در شهرک فرهنگیان بجنورد خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، علی فخرانی معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی گفت: براساس پیگیری‌های به عمل آمده در خصوص حل و فصل مشکلات پروژه ۱۱۲۰ واحدی ولیعصر (عج) بجنورد در قالب طرح نهضت ملی مسکن در سال جاری، پروژه مذکور از حالت رکود خارج و با اعتماد به سازندگان بومی استان، در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه به ۴۷ درصد رسیده است.

وی افزود: پس از سفر هیات دولت و حضور معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، مبلغ ۵۰ میلیارد تومان از محل صندوق ملی مسکن و ۲۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی به پروژه تزریق مالی صورت پذیرفت.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌شمالی اظهار کرد: همچنین متمم قرارداد مشارکتی مدنی پروژه از ۳۵۰ میلیون تومان به ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر واحد افزایش یافت.

فخرانی بیان داشت: پیگیری‌ها باعث شتاب و سرعت اجرای کار در پروژه گردیده به طوری که در بتن ریزی، دیوار چینی، خاک و گچ، تاسیسات مکانیکی و برقی، نماکاری، کاشی و سرامیک کاری پروژه فعالیت پیمانکاران جاری است.

وی همچنین به تامین زیرساخت‌ها در پروژه اشاره کرد و افزود: شبکه توزیع برق تا محل پروژه و تعدادی معابر انجام شده است و برای تأمین آب پروژه نیز شرکت آب و فاضلاب پیمانکار انتخاب نموده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در خصوص آماده سازی پروژه، پس از تهیه طرح و تامین اعتبار توسط اداره کل راه و شهرسازی، در آینده‌ای نزدیک و تا قبل از پایان سال جاری، پیمانکار آماده‌سازی پروژه برای اجرای جوی، جدول، خیابان کشی و هدایت آب های سطحی پروژه انتخاب خواهد شد.

وی تاکید کرد: در خصوص تامین خدمات روبنایی، با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین استانداری، سازمان مدیریت وبرنامه‌ریزی، آموزش وپرورش، نوسازی مدارس و این اداره کل، برای احداث یک باب مدرسه ١٢ کلاسه پیمانکار انتخاب و بزودی عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی در پایان گفت: به منظور افزایش سرعت اجرای پروژه و خرید مصالح مورد نیاز پروژه از جمله میلگرد، بتن، سیم و کابل، لوله و اتصالات، همکاری و همراهی متقاضیان محترم پروژه نیز مورد انتظار است.

خبرنگار: انسیه حاتمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1256020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =