توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی و مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی ماکو

فرماندار ماکو، با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو، از توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی و افزایش دوره‌های مهارتی در این دانشگاه خبر داد.

رامین موحدی در مصاحبه با خبرنگار ایسکانیوز از آذربایجان غربی، ضمن بیان اینکه خود از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است و سابقه فعالیت به عنوان معاون مرکز حقوقی دانشگاه آزاد کل کشور را دارد، گفت: رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو در راستای جذب رشته‌های جدید و ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی تلاش‌های زیادی انجام داده است و امروز این واحد دانشگاهی بین‌المللی محسوب می‌شود. بنابراین، ظرفیت جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد هم برای دانشجویان ایرانی و هم برای دانشجویان خارجی فراهم شده است.

فرماندار ماکو همچنین از اضافه شدن رشته‌های جدید در ترم‌های آینده خبر داد و تأکید کرد: بسترهای لازم و امکانات مورد نیاز برای توسعه این واحد دانشگاهی مهیا است. علاوه بر این، شاهد برگزاری دوره‌های تخصصی و مهارتی متعددی در دانشگاه آزاد اسلامی ماکو هستیم که دانشجویان را از صرفاً تئوری‌محور بودن خارج کرده و به سمت آموزش‌های مهارتی، مشابه کشورهای توسعه‌یافته، سوق می‌دهد.

موحدی برگزاری دوره‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی، آشنایی با رویه‌های گمرکی و حق‌العمل‌کاری را از جمله اقدامات مهم این دانشگاه دانست و افزود: با تعامل و همدلی میان مجموعه حاکمیتی، فرمانداری، منطقه آزاد و دانشگاه آزاد اسلامی، در آینده نزدیک رشته‌های جدیدی در سطح تحصیلات تکمیلی به این واحد اضافه خواهد شد. همچنین، موانع موجود در مسیر جذب دانشجوی خارجی با رایزنی‌های لازم برطرف خواهد شد.

خبرنگار: ثمین معصومی

انتهای خبر/

کد خبر: 1258302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =