موانع پیش روی سرمایه‌گذاران تسهیل شود

استاندار خراسان‌شمالی گفت: وقت مدیران متعلق به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان است و مصمم هستیم در این جلسات با همکاری دستگاه‌های متولی، موانع پیش روی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برداشته شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان‌شمالی، بهمن نوری استاندار خراسان‌شمالی در جلسه تسهیلگری اتاق بازرگانی اظهار داشت: وقت مدیران متعلق به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان است و مصمم هستیم در این جلسات با همکاری دستگاه‌های متولی، موانع پیش روی سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برداشته شود.

وی با بیان اینکه طبق قانون عمل می‌شود، گفت: در قانون نقاط منعطفی هم وجود دارد که مدیران می‌توانند برای تسهیل امور سرمایه‌گذاران از آنها بهره مطلوب را ببرند.

استاندار خراسان‌شمالی بیان داشت: باتوجه‌به ناترازی انرژی و بحران کم‌آبی، سازمان‌های جهادکشاورزی، صنعت و معدن و دیگر دستگاه‌های متولی موظف هستند پیش از صدور مجوز برای متقاضیان سرمایه‌گذاری، ارزیابی دقیق و کارشناسانه از ظرفیت‌های زیرساختی داشته باشند.

نوری گفت: باید اطلاعات فنی و شرایط تخصیص آب و برق به متقاضیان اعلام شود تا با علم و آگاهی، کار را شروع کنند و دچار گرفتاری نشوند.

وی افزود: اصلاح فرآیندهای صدور مجوز و کاهش زمان آن، هم‌چنین ارجاع مشکلات سرمایه‌گذاران به کارشناسان توسعه‌نگر در سازمان‌ها، ضروریست.

استاندار خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: مدیران خود را با مقتضیات شعار سال تطبیق دهند و فرایندها و سامانه‌ها را مورد بازنگری قرار دهند، لازم است نگاه معاونان و کارشناسان ادارات به تولید و سرمایه‌گذاری تغییر یابد تا امور تسهیل شود.

خبرنگار: انسیه حاتمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1264578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =