فقر جامعه را نباید به کمیته امداد نسبت داد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد با تأکید بر اینکه کمیته امداد تنها مسئول رسیدگی به فقراست و نباید تولید فقر را به این نهاد نسبت داد، از اعتماد مردم استان به فرهنگ خیر و احسان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، قباد مبشری در نشست خبری اظهار داشت: در استان یزد حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ خانوار با جمعیتی قریب به ۳۹ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که از این حیث دارای کمترین افراد تحت پوشش در سطح کشور به استثنای برخی شهرستان‌های کم‌برخوردار هستیم.

وی با اشاره به ترکیب جمعیت تحت پوشش افزود: ۱۲ هزار سالمند، ۱۳ هزار و ۶۰۰ زن سرپرست خانوار، ۷۷۰۰ دانش‌آموز، ۶۵۰ دانشجو و ۳۴ طلبه تحت پوشش کمیته امداد استان هستند که بیش از ۸۸۰ نفر از آنها جزو نخبگان محسوب می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان با تأکید بر اولویت توانمندسازی مددجویان تصریح کرد: در سال گذشته بالغ بر ۲۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی در راستای توانمندسازی افراد تحت پوشش اجرایی شده و یک هزار و ۵۵۰ نفر به دلیل خودکفایی از چرخه حمایت کمیته خارج شده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات در حوزه مسکن خاطرنشان کرد: در حال حاضر ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی برای محرومان در حاشیه شهر یزد در دستور کار است که امیدواریم تا پایان سال شاهد تحویل این واحدها به افراد واجد شرایط باشیم.

مبشری با بیان اینکه سرانه کمک نقدی به مددجویان به طور متوسط سه میلیون تومان است، گفت: اتکای مالی کمیته امداد به منابع دولتی و بودجه عمومی کشور است، اما به دلیل ناکافی بودن این اعتبارات، جذب کمک‌های مردمی را نیز دنبال می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه کمیته امداد در رابطه با مشارکت‌ها و کمک‌های مردمی هیچ دخل و تصرفی ندارد، افزود: با توجه به فعالیت سامانه هوشمند، این کمک‌ها به طور مستقیم در محل‌های مورد نظر خیرین جهت حمایت مددجویان واریز می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به حمایت از ایتام یادآور شد: ۷۰۰۰ یتیم و فرزند محسنین تحت پوشش از سوی ۳۴ هزار حامی نیکوکار در استان مورد حمایت قرار می‌گیرند و طی سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان به صورت نقدی و بدون ورود کمیته امداد به ایتام و محسنین کمک شده است.

وی در پایان با اشاره به اجرای پویش صندوق صدقه الکترونیک در استان گفت: سال گذشته در مجموع ۵۴۸ میلیارد تومان از سوی نیکوکاران استان یزد به افراد تحت پوشش کمیته امداد و نیازمندان کمک شده که نشان‌دهنده اعتماد یزدی‌ها به نظام خیرمندی و احسان در استان است.

کد خبر: 1264670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =