دهه‌های مذهبی باید مردمی و باشکوه برگزار شود / کرمانشاه نقش محوری در اربعین دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در نشست شورای اداری استان با تأکید بر برگزادی مناسبت‌های دینی و مذهبی با رویکرد مردمی، بر نقش محوری استان در مراسم اربعین و لزوم فعال‌سازی مرز خسروی تأکید کرد و گفت: دهه‌های ولایت، محرم و اربعین باید با حضور گسترده مردم و حمایت نهادها، باشکوه‌تر از گذشته برگزار شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با حضور در نشست شورای اداری استان، ضمن گرامیداشت سالروز ارتحال بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، بر لزوم تداوم راه امام راحل و پایداری در مسیر آرمان‌های انقلاب تأکید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفوری با اشاره به سالگرد انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) توسط مجلس خبرگان رهبری در سال ۱۳۶۸، آن را اقدامی حکیمانه و تضمین‌کننده تداوم مسیر انقلاب اسلامی دانست و گفت: چهاردهم خرداد نماد یک انتخاب الهی و سرنوشت‌ساز است که به فضل الهی، انقلاب را در مسیر خود استوار نگاه داشت.

امام‌جمعه کرمانشاه همچنین با اشاره به سفر اخیر ریاست‌جمهوری به استان، مصوبات این سفر را مثبت و در راستای بهبود شرایط اقتصادی، معیشتی و اشتغال استان دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت برگزاری باشکوه و مردمی مناسبت‌های مذهبی تأکید و اظهار کرد: دهه ولایت، دهه اول محرم، عاشورا و اربعین باید با محوریت مردم و حضور پرشور آن‌ها برگزار شود؛ همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز بر مردمی‌بودن این مناسبت‌ها تأکید دارند.

غفوری با اشاره به تجربه‌های موفق در سال‌های گذشته افزود: دهه ولایت در سال‌های اخیر با راهپیمایی‌های گسترده و پذیرایی‌های مردمی، جلوه‌ای باشکوه از نشاط و ارادت مردم به ولایت را رقم زده است. مسئولان نیز باید زمینه حضور گسترده مردم را فراهم کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به نقش برجسته کرمانشاه در مراسم اربعین، اضافه کرد: استان کرمانشاه به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه، مسیر عبور بخش زیادی از زائران اربعین است و نقشی حیاتی در میزبانی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دارد. کرمانشاه با پیشینه‌ای دیرینه در مهمان‌نوازی و سابقه تاریخی موکب‌داری، جایگاه ممتاز خود را حفظ کرده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت فعال‌سازی مرز بین‌المللی خسروی، گفت: تمرکز بر مرز خسروی به‌عنوان نزدیک‌ترین مسیر زمینی برای زائران، از اولویت‌های مهم استان است و باید با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردمی، خدمات شایسته‌ای به زائران ارائه شود.

امام‌جمعه کرمانشاه در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری باشکوه‌تر مراسم اربعین در سال جاری، خاطرنشان کرد: با همت مردم و مسئولان و با استفاده از ظرفیت‌های استان، می‌توانیم در خدمت‌رسانی به زائران حضرت سیدالشهدا (ع) نقش‌آفرینی مؤثرتری داشته باشیم.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای پیام/

کد خبر: 1269581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =