۲۴۵ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

بمناسبت هفته بسیج و همزمان با سراسر کشور، ۲۴۵ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در استان چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، آیین بهره‌برداری از طرح‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در سراسر کشور به صورت ارتباط تصویری با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و مسئولان استانی برگزار شد.

محمد پاکپور فرمانده کل سپاه در این آیین با قدردانی از زحمات همه دستگاه‌های مختلف ازجمله قرارگاه‌های سازندگی، محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی، بسیج سازندگی و استانداران و ادارات و سازمان‌هایی که به نوعی در به ثمر نشستن طرح‌ها دخیل بوده‌اند، گفت: در بسیج و سپاه در عرصه‌های مختلف اقدامات اساسی انجام می‌دهیم که ۲ عرصه مهم؛ مردم‌یاری، محرومیت‌زدایی و امنیت است که این دو به مردم برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: بدون امنیت، دانش، توسعه و علم هم نیست و افتتاح همین پروژه‌ها هم مرهون امنیت است؛ ولی سپاه در هر شرایطی از کمک به مردم دریغ نمی‌کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: سپاه در کنار اقدامات عملیاتی و امنیتی خود، یکی از موضوعات که به سرعت به آن می‌پردازد، محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری در منطقه مأموریت است.

پاکپور در بخشی از سخنان خود، اقدامات شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان برای محرومیت‌زدایی از منطقه و ارتقای رفاه مردم که منجر به عصبانیت دشمنان و ترور ایشان شد را یادآوری و در پایان، بهره‌برداری از طرح‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی بسیج در سطح کشور را اعلام کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) هم در حاشیه این مراسم گفت: امروز ۲۴۵ طرح محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی در استان چهارمحال و بختیاری همزمان با سراسر کشور به بهره برداری رسید.

هوشنگ فولادی افزود: افتتاح ۲۴ کیلومتر جاده بین مزارع و مرمت ۱۵هزار متر مربع و اهدای ایزوگام به ۱۰۰ واحد مسکن محرومین، افتتاح ۵۵ کانال آبرسانی کشاورزی در قالب طرح آبخیز تا جالیز، بهره برداری از ۲۰ رشته قنات ویک مجتمع آبرسانی شرب، افتتاح ۴۰ طرح پنل خورشیدی و ۲۳ طرح اشتغالزایی خانگی از اقدامات انجام شده طی یکسال اخیر توسط بسیج سازندگی و گروه های جهادی بوده که امروز به بهره‌برداری رسید.

وی همچنین گفت: در ادامه برنامه‌های هفته بسیج، طرح بزرگ فاطمیون ۵ و گردهمایی جهادگران استان در روزهای آینده برای ادامه برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های محرومیت‌زدایی، مردم‌یاری، مردم‌نوازی، مردم‌دوستی برگزار می‌شود.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1288638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =