حوادث اخیر ریشه مالی و خانوادگی دارد/ تأکید شورای تأمین بر برخورد قاطع با اخلالگران

رئیس شورای تأمین این شهرستان با تشریح آخرین وضعیت، بر پایداری کامل امنیت، کنترل میدانی شرایط و عدم امنیتی‌بودن پرونده‌ها تأکید کرد و گفت: بررسی‌های تخصصی نشان می‌دهد حوادث رخ‌داده از جمله گروگان‌گیری‌ها ناشی از اختلافات مالی، ملکی و خانوادگی بوده و هیچ‌گونه سازماندهی یا ماهیت امنیتی در پس ماجرا مشاهده نشده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان علیرضا نورا، معاون استاندار و فرماندار ویژه چابهار، اظهار داشت: بر اساس جمع‌بندی‌های میدانی، گزارش‌های تخصصی امنیتی و بررسی‌های نهادهای مسئول، فضای عمومی چابهار امن، با ثبات و تحت اشراف کامل نیروهای انتظامی و اطلاعاتی قرار دارد و شهر در مسیر فعالیت عادی و روزمره خود حرکت می‌کند.

فرماندار ویژه چابهار با اشاره به ماهیت پرونده‌های اخیر افزود: مطابق مستندات اولیه، حوادث رخ‌داده از جمله گروگان‌گیری‌ها، ریشه در اختلافات مالی، بدهی‌های شخصی، دعاوی ملکی و تنش‌های خانوادگی داشته و به هیچ عنوان جنبه سازمان‌یافته یا امنیتی ندارد. به گفته وی، این موضوع به‌طور مستقیم در شورای تأمین شهرستان بررسی و تصمیمات اجرایی لازم اتخاذ شده است.

وی از اقدامات سریع نیروهای انتظامی در شناسایی و بازداشت عوامل دخیل خبر داد و گفت: شناسایی متهمان در ساعات نخست انجام شد و روند بازگرداندن کودکان به خانواده‌هایشان با هماهنگی مراجع ذی‌صلاح در حال پیگیری است. پرونده مرحوم محمد خالقی نیز در مرحله نهایی بررسی کارشناسی قرار دارد.

رئیس شورای تأمین شهرستان با هشدار نسبت به انتشار اطلاعات غیرموثق در فضای مجازی تصریح کرد: تولید و بازنشر اخبار کذب، بیان ادعاهای تأییدنشده و ایجاد نگرانی عمومی، پیگرد قانونی دارد. دستگاه قضایی با آمران و مرتکبان این جرایم به‌صورت قاطع و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

وی نقش فعال روحانیون، معتمدین و بزرگان محلی را در کاهش تنش‌ها و حل‌وفصل اختلافات اجتماعی حائز اهمیت دانست و افزود: ورود مسئولانه چهره‌های اثرگذار محلی می‌تواند از تداوم چنین رخدادهایی جلوگیری کند.

فرماندار ویژه چابهار با قدردانی از همراهی مردم گفت: اعتماد، مشارکت و هوشیاری شهروندان بزرگ‌ترین سرمایه امنیت پایدار چابهار است. انتظار می‌رود مردم اخبار را صرفاً از مبادی رسمی دنبال کنند و از توجه به شایعات و محتواهای غیرمعتبر پرهیز کنند.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/

کد خبر: 1292173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =