تشریح وضعیت بازی‌های تدارکاتی تیم ملی و رونمایی از پیراهن ایران

سخنگوی فدراسیون فوتبال به تشریح آخرین وضعیت بازی‌های تدارکاتی تیم ملی در ماه‌های فروردین و خرداد ۱۴۰۵ پرداخت.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، امیرمهدی علوی درباره برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی اظهار کرد: همه نگاه‌ها از الان به فیستوال بزرگ جام جهانی است. امیدواریم نگرشی که مجموعه فدراسیون جهانی فوتبال به تأکید بر فوتبالی برگزار شدن مسابقات دارد، ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: پیراهن رسمی تیم ملی طراحی و آماده و به فیفا ارسال شده است. این پیراهن مجموعه‌ای از نگاه نوستالژی و نوین است و در مراسمی از آن رونمایی خواهد شد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال با اشاره به بازی‌های تدارکاتی در نظر گرفته شده برای تیم ملی خاطر نشان کرد: ما در حال نهایی کردن چهار مسابقه تدارکاتی در فیفادی‌های پیش رو هستیم. متأسفانه زمانی را به دلیل نداشتن اینترنت از دست دادیم. مسائلی نیز مطرح شد که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال به کارشکنی‌ها برای تیم ملی اشاره کرد، موردی که قابل قبول نیست. ما بازی‌های تدارکاتی فروردین ماه را نهایی خواهیم کرد. دو تیمی که با آنها بازی خواهیم کرد از قاره آفریقا و آمریکای جنوبی خواهند بود. برای خرداد ماه نیز سه تیم را در نظر داریم تا با دو تیم بازی برگزار کنیم.

علوی ادامه داد: درباره بازی با اسپانیا باید بگویم در حال مذاکره با فدراسیون اسپانیا هستیم. ایمیل‌ها و مکاتبات انجام شده است، ولی به‌طور کلی باید بگویم از سه تیم مدنظر با دو تیم بازی خواهیم کرد. پس از پایان لیگ برتر نیز استراحتی به بازیکنان ملی‌پوش داده می‌شود و سپس بازیکنان در اردوی اروپایی شرکت می‌کنند. تیم ملی در آنجا نیز دو بازی تدارکاتی پشت درهای بسته برگزار می‌کند. این دو بازی قبل از بازی‌های تدارکاتی خرداد ماه خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم‌هایی که تیم ملی با آنها در فروردین و خرداد ماه سال آینده بازی می‌کند، در جام جهانی حضور دارند یا نه، گفت: در ترکیب ابتدایی، تیم‌هایی هستند که در جام جهانی حضور دارند. از فروردین ماه، بازی‌ها کاملاً شبیه‌سازی مسابقات جام جهانی خواهد بود. ما طبق برنامه تیم ملی پیش می‌رویم و فدراسیون فوتبال در حال تلاش برای انتخاب بهترین حریف تدارکاتی و اردو برای تیم ملی است. باید از مسعود پزشکیان رئیس جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، کمیسیون فرهنگی و ورزش مجلس، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و همچنین وزیر امور خارجه در این مدت زحمت کشیدند. دستوراتی که دکتر پزشکیان دادند در حال انجام شدن است تا تیم ملی با بهترین شرایط آماده شود.

سخنگوی فدراسیون فوتبال در مورد برند پوشاک تیم ملی برای حضور در جام جهانی تأکید کرد: با افتخار، تیم ملی کشورمان با پوشاک ایرانی وارد مسابقات جام جهانی می‌شود.

علوی راجع به آخرین وضعیت حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها گفت: یکی از بحث‌های جلسه اخیر جذابیت فوتبال با حضور هوادار بود. آمارها را دیده‌ایم که ایران در صدر حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها قرار دارد. با برنامه‌ریزی صورت گرفته، امیدوار هستیم با نظر مساعد شورای تأمین شاهد حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها باشیم.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1296678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =