ایلام؛ صف‌آرایی جبهه حق در برابر جنود شیطان و تجلی آگاهی در عصر بیداری

نماینده ولی فقیه در ایلام با تمجید از حضور حماسی مردم این استان در راهپیمایی روز قدس، این پایداری را نشانه تشخیص دقیق مرز حق و باطل در حساس‌ترین مقطع تاریخی معاصر دانست.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، خیابان‌های ایلام امروز شاهد حضور نسلی بود که از آغاز نهضت تا دوران دفاع مقدس و اکنون در گام دوم انقلاب، هرگز سنگر حمایت از مظلوم را خالی نکرده است. امام جمعه ایلام این استقامت را ثمره بیداری ملتی دانست که در برابر جنایات استکبار جهانی سکوت را جایز نمی‌بیند.

در ادامه گفتگوی ایسکانیوز با حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امام جمعه شهر ایلام و نماینده ولی فقیه در استان را بخوانید.


تقابل تاریخی جبهه حق و جنود شیطان

کریمی تبار با اشاره به وضوح مرزبندی‌های اعتقادی در جهان امروز اذعان کرد: خداوند را سپاسگزاریم که در مقطعی از زمان قرار گرفته‌ایم که مردم آگاهی داریم و مرز حق و باطل کاملا مشخص شده است. طرفداران مسیر انبیا و جبهه حق در یک سو و استکبار جهانی به همراه جنود شیطان در سوی دیگر قرار گرفته‌اند.


رسوایی مدعیان حقوق بشر در کشتار کودکان

وی در واکنش به سکوت مجامع بین‌المللی در قبال جنایات جاری گفت: وقتی می‌بینیم استکبار جهانی به کودک‌کشی و جنایت روی آورده و به صغیر و کبیر رحم نمی‌کند و همزمان از حقوق ستمگران دفاع می‌شود، طرفداران جبهه حق باید در مقابل آن‌ها موضع صریح داشته باشند و از مظلوم دفاع کنند.


ایران پرچمدار مبارزه با مثلث آمریکا و اسرائیل

کریمی‌تبار با تبیین نقش محوری نظام اسلامی در تحولات منطقه بیان کرد: اکنون اوج رویارویی حق و باطل در دنیا است و جمهوری اسلامی ایران به همراه جبهه مقاومت پرچمدار این مسیر هستند. در مقابل آن‌ها نیز استکبار جهانی به فرماندهی آمریکا و اسرائیل و اذناب‌شان صف‌آرایی کرده‌اند.


ایستادگی در برابر بمباران منازل و بیمارستان‌ها

امام جمعه ایلام با انتقاد شدید از هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی توسط دشمن تشریح کرد: امروز مردم شاهد هستند که چگونه مدارس، بیمارستان‌ها و منازل مسکونی بمباران می‌شوند. در چنین شرایطی وظیفه داریم با تمام توان به میدان بیاییم و یقین داشته باشیم که خداوند با ما است و پیروزی نهایی قطعا از آن ما خواهد بود.


حضور حماسی مردم در سایه تهدیدات دشمن

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با تمجید از شجاعت و بصیرت راهپیمایان ایلامی خاطرنشان کرد: حضور مردم در روز مبارک قدس امسال از تمام سال‌های گذشته پررنگ‌تر و البته پرخطرتر است. با وجود اینکه هر آن احتمال حماقت دشمن و هدف قرار دادن جمعیت وجود دارد، اما مردم با این آگاهی به میدان آمدند تا علیه آمریکا شعار بدهند و از ولی فقیه و نظام دفاع کنند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1299374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha