هشدار قرمز در شرق لرستان؛ سامانه بارشی قدرتمند در راه است

مدیرکل هواشناسی لرستان از ورود یک سامانه بارشی بسیار قوی به آسمان این استان از بامداد جمعه ۲۹ اسفندماه خبر داد. این موج پرفشار که با رگبارهای سیل‌آسا، رعدوبرق‌های متوالی و وزش تندباد همراه است، به‌ویژه در مناطق شرقی استان خطر وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر را به‌شدت افزایش داده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از لرستان، آخرین جمعه سال ۱۴۰۴ برای ساکنان لرستان با چهره‌ای متفاوت از طبیعت آغاز خواهد شد. بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که فعالیت این سامانه جوی از نخستین ساعات بامداد جمعه آغاز شده و تا غروب همان روز با شدتی چشمگیر ادامه خواهد یافت.

بهروز مرادپور، مدیرکل هواشناسی استان لرستان، با اشاره به ماهیت تخریبی این سامانه اظهار داشت: «این پدیده جوی مجموعه‌ای از رگبارهای تند، رعدوبرق‌های مداوم، بارش تگرگ و تندبادهای ناگهانی را به همراه دارد که می‌تواند منجر به اختلال در تردد و بروز خسارات احتمالی شود.»

اگرچه ابرهای باران‌زا تمام پهنه استان را پوشش می‌دهند، اما کانون اصلی این مخاطرات جوی در نیمه شرقی لرستان متمرکز شده است. کارشناسان معتقدند به دلیل بافت خاص کوهستانی، وجود دره‌های عمیق و شیب‌های تند در این مناطق، پتانسیل آسیب‌پذیری در برابر بارش‌های ناگهانی بسیار بالا است. بر همین اساس، بیشترین حجم بارندگی‌ها برای نواحی شرقی پیش‌بینی شده و هشدار جدی نسبت به طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها صادر شده است.

با توجه به هم‌زمانی این سامانه با روزهای پایانی سال و سفرهای احتمالی، توصیه می‌شود شهروندان و مسافران از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات جداً خودداری کنند.

خبرنگار: علی زیدی‌نژاد
انتهای پیام./

کد مطلب: 1299992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha