از سرعت پیشرفت پروژه کنارگذر پاوه راضی نیستم

استاندار کرمانشاه، صبح جمعه در بازدید از پروژه کنارگذر ۱۶ کیلومتری پاوه، از برنامه‌ریزی و قول وزارت راه برای تسریع اجرای این طرح با واگذاری همزمان به دو پیمانکار خبر داد و گفت: از روند کنونی پروژه راضی نیستم که باید با سرعت بیشتر جبران شود. این مسیر صعب‌العبور با دو تونل و پل بزرگ، پس از اتمام، ترافیک درونشهری پاوه را حذف و دسترسی به مرز شوشمی را تسهیل می‌کند که سبب رضایتمندی مردم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، صبح جمعه (۸ خرداد) در حاشیه بازدید از پروژه کنارگذر شهر پاوه، با اعلام نارضایتی از سرعت فعلی اجرای طرح، از تصمیم قطعی برای افزایش تعداد پیمانکاران به دو گروه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه ترافیک عبوری از درون شهر پاوه یکی از مطالبات اولویت‌دار شهروندان است، تصریح کرد: بر اساس ارزیابی های انجام شده، احداث این کنارگذر به تصویب رسیده تا مسیر تردد کامیون‌ها و بخشی از خودروها از داخل شهر حذف و آسایش و ایمنی برای مردم تأمین شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون عملیات اجرایی بخش اول این پروژه به طول پنج کیلومتر آغاز شده، اما روند پیشرفت آن مورد قبول نیست، افزود: در نشستی که با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور داشتم، مقرر شد این پروژه با سرعت بیشتری دنبال شده و حداقل از دو جبهه کاری توسط دو پیمانکار مستقل اجرا شود تا زمان بهره‌برداری کاهش یابد.

حبیبی با اشاره به دشواری‌های فنی مسیر گفت: این کنارگذر در منطقه‌ای صعب‌العبور قرار دارد؛ گاهی ۴۰ تا ۵۰ متر ترانشه برداری از نوع سخت و سنگین انجام می‌شود. همچنین این پروژه شامل دو دستگاه تونل به طول مجموعاً یک هزار و ۵۰۰ متر و یک پل دره بسیار بزرگ است که حجم کار را افزایش داده است.

وی اهمیت این پروژه را فراتر از کاهش ترافیک درونشهری پاوه دانست و اظهار داشت: در انتهای این مسیر، مرز شوشمی قرار دارد و با احداث این کنارگذر، تردد انبوه کامیون‌ها از بافت شهر حذف خواهد شد. رضایتمندی مردم، تسهیل تردد خودروها و کامیون‌ها و دسترسی سریع‌تر به مرز شوشمی از جمله دستاوردهای تکمیل این طرح خواهد بود.

استاندار کرمانشاه در پایان تأکید کرد: ان‌شاءالله با اضافه شدن پیمانکار دوم در کنار پیمانکار فعلی، روند اجرایی سرعت قابل‌توجهی گرفته و این پروژه کلیدی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری می‌رسد.

خبرنگار: رضا میرزایی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1307419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha