اجرای آزمایشی طرح ۳ ساله شدن دوره کارشناسی در چند دانشگاه کشور

وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه طرح ۳ ساله شدن دوره کارشناسی همچنان در دست بررسی است، گفت: روش‌های مختلف برای ارتقای کیفیت آموزش در حال مطالعه بوده و امیدواریم این طرح به‌صورت آزمایشی در چند دانشگاه اجرا شود.

،حسین سیمایی‌صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره آخرین وضعیت طرح ۳ ساله شدن دوره کارشناسی که پیش‌تر از سوی وزارت علوم مطرح شده بود، اظهار کرد: این موضوع همچنان در دست بررسی و کارشناسی قرار دارد و متوقف نشده است.

وی افزود: روش‌های مختلفی برای ارتقای کیفیت آموزش مورد مطالعه قرار گرفته و در حال حاضر در مرحله انجام کارهای اجرایی و فراهم‌سازی مقدمات لازم برای اجرای این برنامه هستیم.

وزیر علوم با اشاره به زمان‌بندی اجرای طرح گفت: امیدوارم بتوانیم دست‌کم به‌صورت آزمایشی و نمونه این برنامه را در چند دانشگاه اجرا کنیم.

سیمایی‌صراف درباره سرانجام این طرح تا پایان دولت نیز تصریح کرد: در حال حاضر نمی‌توان درباره زمان نهایی اجرای سراسری آن اظهارنظر قطعی داشت، اما روند بررسی‌ها و اقدامات اجرایی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از این بازنگری‌ها، ارتقای کیفیت آموزش و متناسب‌سازی نظام آموزشی با نیازهای جدید آموزش عالی است و پس از ارزیابی نتایج اجرای آزمایشی، درباره ادامه مسیر تصمیم‌گیری خواهد شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1309078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha