محفل ادبی دانشجویان با حضور چهره‌های ملی برگزار شد

انجمن شعرخوانی دانشجویان دانشگاه پیام نور یاسوج در نشستی صمیمانه، با حضور چهره‌های برجسته حوزه ادبیات و هنر، میزبان علاقه‌مندان به شعر و ادب فارسی بود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ این محفل ادبی که با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت ذوق ادبی میان دانشجویان برگزار شد، فضایی متفاوت را در تقویم فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج رقم زد.

در این نشست که با استقبال پرشور دانشجویان و استادان همراه بود، شرکت‌کنندگان به خوانش آثار خود پرداخته و پیرامون جریان‌های نوین شعر معاصر به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

مهمان ویژه این نشست، سروش درست، نویسنده ملی و از چهره‌های شناخته‌شده ادبی، در سخنانی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه شعر در غنای فرهنگی ایران، گفت: شعر، تنها بازی با کلمات نیست، بلکه بازتابی از دردهای اجتماعی و امیدهای انسانی است که از رهگذر ذوق شاعرانه متجلی می‌شود. دانشجو نباید خود را از فضای ادبی جدا بداند؛ چراکه ادبیات، آینه تمام‌نمای تفکر نقادانه است.

در ادامه این برنامه، رحمت رسولی‌مقدم، شاعر، نویسنده و پژوهشگر حوزه ادبیات و هنر، با تحلیل جایگاه ادبیات در استان کهگیلویه و بویراحمد، تأکید کرد: ظرفیت‌های بالقوه ادبی در میان دانشجویان این دیار، نویدبخش ظهور چهره‌های جدیدی در سپهر ادبیات کشور است. این محافل، پلی میان تجربه پیشکسوتان و شور و خلاقیت جوانان است که باید استمرار یابد.

این نشست با قرائت اشعار توسط دانشجویان و نقد و بررسی فنی آثار ارائه‌شده از سوی مهمانان برنامه به پایان رسید. برگزاری چنین برنامه‌هایی در محیط‌های دانشگاهی، گامی مؤثر در جهت ترویج زبان و ادبیات فارسی و شناسایی استعدادهای درخشان در فضای علمی استان محسوب می‌شود.

خبرنگار: سعیده صداقت‌نژاد

انتهای خبر/

کد مطلب: 1311649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha