افتتاح دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی زاهدان

همزمان با دومین روز از هفته دولت، دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی زاهدان با حضور مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید که مجموعاً برای ۲۳ نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، آیین افتتاح دو واحد تولیدی جدید امروز با حضور مجیب حسنی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری، داود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و جمعی از مسئولان شهرستانی در شهرک صنعتی زاهدان برگزار شد.

واحد تولیدی گلشید بهار که در زمینه تولید محصولات کاغذی از جمله دستمال کاغذی جعبه‌ای، دستمال توالت و دستمال سفره فعالیت می‌کند، با سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارد تومانی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. این واحد برای ۱۴ نفر به طور مستقیم اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.

دومین واحد افتتاح‌شده، کارخانه تولید پانل‌های ساختمانی از پلی‌استایرن بود که با سرمایه‌گذاری ۱۹ میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال مستقیم برای ۹ نفر راه‌اندازی شده است.

داود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در این مراسم با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی گفت: تعامل میان دولت و بخش خصوصی کلید اصلی توسعه اقتصادی استان است.

وی با اشاره به روند رو به رشد سرمایه‌گذاری در منطقه، از عزم جدی برای احیای واحدهای راکد و حمایت از طرح‌های جدید تولیدی خبر داد.

خبرنگار: مینا جهانتیغ

انتهای پیام/

کد مطلب: 1316103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha