امیرخانی رئیس‌کل جدید دادگستری استان کرمانشاه شد

آیین تکریم و معارفه رؤسای کل پیشین و جدید دادگستری استان کرمانشاه با حضور معاون اول قوه قضائیه در سالن اجتماعات دادگستری کل استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ آیین تکریم و معارفه رؤسای کل پیشین و جدید دادگستری استان کرمانشاه روز دوشنبه (۹ شهریور ۱۴۰۵) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و جمعی از مسئولان قضایی، اجرایی، نظامی، انتظامی و امنیتی استان برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین کیومرث امیرخانی به عنوان رئیس‌کل جدید دادگستری استان کرمانشاه معرفی شد و از خدمات و تلاش‌های دکتر شهرام کرمی، رئیس‌کل پیشین دادگستری استان، تقدیر و تکریم به عمل آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین امیرخانی پیش از این در سمت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کردستان فعالیت داشته است.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین کیومرث امیرخانی، رئیس‌کل جدید دادگستری استان کرمانشاه، دکتر شهرام کرمی، رئیس‌کل پیشین دادگستری استان و ماموستا قادر قادری، امام جمعه پاوه، به بیان دیدگاه‌ها و مطالب خود پرداختند.

در پایان این آیین، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خدمات و تلاش‌های دکتر شهرام کرمی در دوران تصدی ریاست‌کل دادگستری استان کرمانشاه تقدیر شد و حجت‌الاسلام والمسلمین کیومرث امیرخانی به صورت رسمی فعالیت خود را به عنوان رئیس‌کل جدید دادگستری استان کرمانشاه آغاز کرد.

خبرنگار: رضا اسدزاده

انتهای پیام/

کد مطلب: 1316771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha