تیم دانشگاه آزاد زابل قهرمان رقابت‌های کوکو دستجات آزاد کشور شد

تیم دانشگاه آزاد اسلامی زابل(منتخب سیستان) با پیروزی مقابل تیم تهران در دیدار نهایی چهارمین دوره رقابت‌های کوکو دستجات آزاد کشور، عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، دیدار نهایی چهارمین دوره رقابت‌های کوکو دستجات آزاد کشور به میزبانی شهرستان زابل برگزار شد و تیم دانشگاه آزاد اسلامی زابل(منتخب سیستان)، با نتیجه ۷۶ بر ۶۹ تیم تهران را شکست داد و جام قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها با حضور تیم‌های اصفهان، یزد، قوچان، تهران و منتخب سیستان به مدت سه روز در سالن طالقانی زابل برگزار شد که در پایان، تیم تهران به مقام دوم رسید و تیم یزد نیز عنوان سوم را به دست آورد.

مراسم اختتامیه این رقابت‌ها با حضور نارویی، معاون توسعه امور ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، مقدم‌بقا، رئیس انجمن کوکو ایران و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل، نقدی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در پایان این مراسم، از تیم‌های برتر این دوره از رقابت‌ها با اهدای کاپ قهرمانی و لوح تقدیر تجلیل شد.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha