برگزاری هشتمین جشنواره قرآن و عترت «باران وحی» کمیته امداد لرستان

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان از برگزاری هشتمین جشنواره قرآن و عترت «باران وحی» با حضور ۷۳ نفر از مددجویان استان خبر داد و گفت: برگزیدگان این جشنواره برای حضور در مرحله کشوری در مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز لرستان، میرشریفی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان، اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) و بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، معاونت امور فرهنگی این نهاد در استان لرستان اقدام به برگزاری هشتمین جشنواره قرآن و عترت با عنوان «باران وحی» کرده است.


وی افزود: این جشنواره با حضور ۷۳ نفر از مددجویان و با هدف شناسایی و حمایت از قرآن‌آموزان مستعد برگزار می‌شود.


معاون امور فرهنگی کمیته امداد لرستان ادامه داد: این دوره از مسابقات با حضور مربیان و اساتید قرآنی استان و همچنین ناظر اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان در حال برگزاری است.


میرشریفی بیان کرد: برگزیدگان این مرحله پس از طی فرآیند داوری و انتخاب نفرات برتر، برای حضور در هشتمین جشنواره «باران وحی» در مشهد مقدس اعزام خواهند شد.


خبرنگار:سیده فاطمه موسوی

انتهای خبر./

کد مطلب: 1320730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha