به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، مهدی مرادجو در حاشیه بازدید از تصفیهخانه فاضلاب اردبیل اظهار کرد: طرح تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل برای ظرفیت تصفیه ۱۶۶ هزار مترمکعب در روز و جمعیت بالغ بر ۸۳۰ هزار نفر طراحی شده است.
وی افزود: این طرح در قالب دو لاین ارتقای مدولهای موجود و یک لاین توسعه طراحی شده که فاز نخست اجرایی آن از سال ۱۳۹۹ با ظرفیت ۱۱۰ هزار مترمکعب در روز برای جمعیت ۵۵۰ هزار نفر آغاز شده و شامل اجرای یک لاین ارتقا و یک لاین توسعه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل ادامه داد: با تکمیل طرح، ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب شهر اردبیل به ۱۶۶ هزار مترمکعب در روز افزایشیافته و امکان خدماترسانی به جمعیتی بالغ بر ۸۳۰ هزار نفر فراهم خواهد شد.
مرادجو بیان کرد: با سفر رئیسجمهور به استان اردبیل و با همت استاندار و نمایندگان استان، هایپرمیکسرهای موردنیاز این طرح از کشور آلمان وارد استان و از گمرک ترخیص شدند.
وی بیان کرد: با نصب این تجهیزات، روند تکمیل تصفیهخانه سرعت خواهد گرفت و امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر این تصفیهخانه را در اختیار مردم اردبیل قرار دهیم.
خبرنگار: هاجر گل محمدی
انتهای خبر/
نظر شما