آماده همکاری با چین در ساخت خودرو، فولاد و نیروگاه هستیم

استاندار خوزستان با اشاره به آغاز همکاری‌های مشترک استان با چین در حوزه‌های فولاد و نیروگاه، از آمادگی خوزستان برای توسعه این همکاری‌ها در صنعت خودرو، انرژی خورشیدی، کشاورزی و دیگر بخش‌های اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان خوزستان، سیدمحمدرضا موالی‌زاده امروز در نشست سرمایه‌گذاری خوزستان که با حضور هیئتی تجاری از کشور چین در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: همکاری‌های مشترکی میان خوزستان و چین در بخش‌های مهمی از جمله فولاد و نیروگاه آغاز شده و ظرفیت برای گسترش این تعاملات در حوزه‌های جدید نیز وجود دارد.

وی افزود: یکی از زمینه‌هایی که خوزستان آمادگی همکاری با طرف چینی در آن را دارد، صنعت خودرو است و می‌توان در بخش‌های مختلف این صنعت از جمله تولید خودروهای سواری، ون و کامیونت همکاری‌های مشترک را دنبال کرد.

استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان بیان کرد: خوزستان سرزمینی با ظرفیت‌های کم‌نظیر است و از شرایط مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف برخوردار است.

موالی‌زاده ادامه داد: بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات از جمله حوزه‌هایی هستند که ظرفیت‌های متعددی برای توسعه تجارت و فعالیت‌های اقتصادی در خوزستان دارند و می‌توان از این ظرفیت‌ها در مسیر گسترش همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی استفاده کرد.

وی خوزستان را یکی از استان‌های صنعتی کشور و قطب صنایع فولاد، نفت و پتروشیمی دانست و گفت: وجود زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های گسترده صنعتی، انرژی و تولیدی، زمینه مناسبی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای مختلف فراهم کرده است.

استاندار خوزستان همچنین به ظرفیت استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و افزود: خوزستان در زمینه انرژی خورشیدی نیز از امکانات و ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و آمادگی دارد در این بخش نیز همکاری‌های مشترک با کشور چین را دنبال کند.

موالی‌زاده تأکید کرد: توسعه همکاری‌های اقتصادی میان خوزستان و چین می‌تواند حوزه‌های مختلفی را دربر بگیرد و استان برای بررسی و اجرای طرح‌های مشترک در بخش‌های مختلف آمادگی دارد.

وی با اشاره به ضرورت عبور از مرحله گفت‌وگو و رسیدن به اجرای پروژه‌ها خاطرنشان کرد: خوزستان آمادگی کامل دارد اقدامات لازم برای امضای نهایی تفاهم‌نامه‌های همکاری با کشور چین و فراهم کردن زمینه اجرای عملیاتی طرح‌های مشترک را انجام دهد.

استاندار خوزستان همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های موجود استان برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت‌های اقتصادی تأکید کرد؛ موضوعی که در صورت نهایی شدن توافق‌ها می‌تواند زمینه ورود سرمایه و فناوری در بخش‌هایی از صنعت، انرژی و تولید را فراهم کند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1321565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha