آموزش آشپزی/ طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این بخش به طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام شاورما می پردازیم، در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ ترفندهایی برای از بین بردن بوی بد مرغ

مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ

مواد لازم    میزان لازم
ماست    ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ تکه شده    ۱ کیلو
سیر    ۳ حبه
آبلیمو    ۲ قاشق غذاخوری
پابریکا    نصف قاشق غذاخوری
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه    ۱ قاشق غذاخوری
روش طعم دار کردنِ مرغ

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

طعم دار کردن مرغ

مواد لازم برای آماده‌سازی
مواد لازم    میزان لازم
سیب زمینی متوسط    ۴ عدد
نان نازک یا لواش    ۴ عدد 
روغن    به مقدار لازم

در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.

مواد لازم برای سس شاورمای عربی
مواد لازم    میزان لازم
ماست    نصفِ پیمانه
تاهینی    ۱ فنجان
سس مایونز    نصف فنجان
آبلیمو    نصف فنجان
سیر له شده    ۴ حبه
نمک و آب    به مقدار لازم
رب انار     سلیقه ای و به میزان دلخواه 
سس شاورما

طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورما

ابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.

سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود. بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.

شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.

که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.

اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛ سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید. برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!

کد خبر: 1152403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =