کنکور و آزمون| آخرین مهلت ثبت‌نام بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه خواجه نصیر/ مهلت شرکت مرحله دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد

پذیرش مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ آخر وقت امروز پایان می یابد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بر این اساس، پذیرش برای دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و سایر دانشگاه های مشمول این فراخوان است. پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به استناد "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و مصوبات داخلی انجام می پذیرد.

کنکور و آزمون| آخرین مهلت ثبت درخواست مهمانی دستیاران پزشکی/ 27 بهمن، مهلت ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی پایان می‌یابد

دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه های مشمول این فراخوان که واجد شرایط زیر باشند، مجاز به ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه هستند. دانشجویان متقاضی باید پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم از کل واحدهای درسی، به لحاظ معدل کل، جزو بیست درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم ورودی خود با معدل کل حداقل ۱۵ باشند.

متقاضیان بایستی حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ و طی ۸ نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند . چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته های با ۲۰ درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، دانشگاه مجاز به جایگزینی صرفاً ۱۰ درصد برتر بعدی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به شرط کسب میانگین کل حداقل ۱۵ با اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته است.

متقاضیان ورودی بهمن ۹۷ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیمسال می‌توانند درخواست خود را ارائه نمایند. درخواست متقاضیان ورودی ۹۹ که در طول ۶ نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته، دانش‌آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیر هم ورودی خود جزء ۲۰ درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است.

برای دانشجویان تحصیل همزمان در دو رشته، مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیمسال تحصیلی است و دانشجویان رشته‌هایی که سایر شرایط این آیین‌نامه را داشته باشند میتوانند از تسهیلات مربوط بهره مند شوند.

برای دانشجویان مهمان، انتقالی یا تغییر رشته، مدت مجاز از ورود به رشته یا دانشگاه اول تا دانش‌آموختگی از رشته یا دانشگاه دوم، حداکثر ۸ نیمسال است و مقایسه متقاضیان برای رتبه‌بندی و تعیین ۲۰ درصد برتر با دانشجویان دانشگاهی انجام می‌شود که بیشترین واحد درسی خود را با آنها گذرانده‌اند.

داوطلبان واجد شرایط پس از مطالعه راهنمای ثبت نام غیرحضوری می توانند تا آخر وقت امروز یکشنبه ۳۰ بهمن ماه با مراجعه به سایت https://golestan.kntu.ac.ir نسبت به بارگذاری مدارک مورد نیاز، در محل‌های پیش بینی شده، اقدام کنند.

بنا بر اعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام شامل : تصویر صفحه اول شناسنامه، تصویر پشت و روی کارت ملی، ریز نمرات کارشناسی،  گواهی رتبه تحصیلی و المپیاد حسب مورد گواهی رتبه باید بیانگر رشته، رتبه تا پایان نیمسال ششم، تعداد واحد گذرانده تا پایان نیمسال ششم، کل واحدهای دوره، معدل تا پایان نیمسال ششم و تعداد دانشجویان ورودی باشد.

هزینه اعلام شده جهت ثبت نام نیز مبلغ یک میلیون ریال بوده و پرداخت به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

اعلام مهلت شرکت مرحله دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در دو مرحله دانشگاهی و کشوری در سال ۱۴۰۲ برگزار می شود.

این دوره از المپیاد در پنج حیطه «استدلال بالینی»، «آموزش پزشکی»، «همگرایی علوم پایه»، «کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه» و «مدیریت نظام آموزش و سلامت» برگزار می شود.

بر اساس تقویم اعلامی، پس از ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی واجد شرایط، اسامی دانشجویان در ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از سوی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی به دبیرخانه المپیاد ارسال می شود.

دانشجویان موظف هستند در روزهای اول تا سوم خردادماه ۱۴۰۲ در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی برای شرکت در آزمون غربالگری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ثبت نام کنند.

آزمون غربالگری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ برگزار می شود و نتایج در روزهای ۲۰ تا ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ به دانشگاه ها اعلام می شود.

مراحل بعدی آزمون در تابستان ۱۴۰۲ برگزار می شود.

شرایط شرکت کنندگان پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سال ۱۴۰۲

کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و یا دانش ‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏ های کشوری المپیاد ( آزمون غربالگری - مرحله اول انفرادی ) در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، با دارا بودن یکی از شرایط و معیارهای ذیل شامل:

- دارا بودن معدل کل ۱۴ به بالا

- داشتن طرح یا اقدام نوآورانه به تائید EDC

- دانشجوی توانمند و خلاق به تائید معاون آموزشی دانشکده و EDC دانشگاه

و طبق سهمیه بندی اعلام شده و مندرج در سایت المپیاد علمی می ‏توانند در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی شرکت کنند.

در حیطه «کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه» علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) نیز می توانند شرکت کنند.

مسئولیت انتخاب و معرفی دانشجویان شرکت کننده در هر حیطه بر عهده دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی معرفی کننده است و در صورت مغایرت با مقررات المپیاد، کمیته فنی موضوع را بررسی و تصمیم گیری می کند و حکم این کمیته حتی پس از کسب مدال و رتبه نیز قابل اجرا است.

دانشجویی که مدال طلا را در مرحله انفرادی در هر حیطه کسب کند، نمی تواند مجدداً در همان حیطه شرکت کند. شرکت در یک حیطه و کسب مدال طلا در آن منعی برای شرکت در سایر حیطه ها در دوره های بعدی المپیاد نیست.

انتهای پیام/

کد خبر: 1171723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =