قیمت خودروهای وارداتی ریزشی شد + جدول

به گفته فعالان بازار خودرو برگزاری مراسم تحویل خودروهای وارداتی صفرکیلومتر موجب شد تا این بازار بیش از پیش فاز انتظاری به خود گیرد و فاصله خریداران از این بازار بیشتر شود و خودروهای وارداتی در باتلاق رکود بیش از قبل فرو روند و با این شرایط قیمت بیشتر آنها کاهش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بازار خودرو این روزها بیش از پیش شکل انتظاری به خود گرفته و اجرای مراسم تحویل خودرهای وارداتی در آخرین روزهای هفته سپری شده نیز بر این انتظار دامن زده است.

بیشتر بخوانید:

واردات خودرو به هیچ خودروی فرسوده‌ای نیاز ندارد/ گول آگهی‌ها و شایعات را نخورید


به گفته فعالان بازار خودرو برگزاری مراسم تحویل خودروهای وارداتی صفرکیلومتر موجب شد تا این بازار بیش از پیش فاز انتظاری به خود گیرد و فاصله خریداران از این بازار بیشتر شود و خودروهای وارداتی در باتلاق رکود بیش از قبل فرو روند و با این شرایط قیمت بیشتر آنها کاهش یابد.

 به گفته فعالان بازار خودرو مراسم تحویل خودروهای وارداتی صفرکیلومتر در حالی برگزار شد که معلوم نیست این مراسم شکل نمادین داشته یا آغازی بوده برای تحویل خودرو به متقاضیانی که اواخر سال گذشته خودروهای وارداتی خود را ثبت کرده بودند.  

براساس آمار اعلام شده از سوی مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت تاکنون حدود ۵ هزار دستگاه خودرو به کشور وارد شده و بسیاری از شرکت‌هایی که در انتظار پیمودن مراحل تأییدیه استاندارد، گمرک و محیط زیست بودند، این تاییدیه‌ها را دریافت کرده‌اند، بنابراین با توجه به تسریع صدور این تأییدیه‌ها، حجم اصلی واردات از پایان ماه جاری تا ماه آینده آغاز می‌شود. آمار اعلام شده از سوی وزارت صمت در حالی اعلام شده که گمرک چندی پیش تعداد خودروهای که وارد گمرک شده‌اند را هزار و 621 دستگاه اعلام کرد که از این تعداد 690 دستگاه ترخیص شده‌اند و مابقی در صف انتظار قرار دارند، آماری که اختلاف معنی دار با یکدیگر حکایت دارد.  

از سوی سوی دیگر روند تحویل خودورهای وارداتی در حالی لاک پیشتی به خود گرفته که ثبت نام‌ کنندگان این خودروها از اواخر سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان در حساب بانکی خود مسدود کرده اند و همچنان چشم انتظار ورود این خودروها به بازار هستند.

قیمت وارداتی‌ها در بازار

اما خودروهای وارداتی در هفته سپری شده با چه قیمتی معامله شدند؟ ارزیابی بازار نشان می دهد، «آزرا» مدل 2019 در هفته جاری نسبت به هفته گذشته با کارکرد 30 هزار کیلومتر با قیمتی در حدود 4 میلیارد و 400 میلیون تا 4 میلیارد و 500 میلیون تومان در بازار قیمت‌گذاری شد. دامنه نوسانی به وجود آمده در قیمت خودرو به قیمت‌گذاری از سوی فروشندگان باز می‌گردد، بطوریکه نبود نظارت قیمت خودروهای وارداتی موجب شده تا برخی از این خودروها که در بازار طرفدار بیشتری دارند با قیمت‌های متفاوت از سوی مالکان عرضه شوند.

از دیگر خودروهایی وارداتی می توان به «رنوتالیمسان» مدل 2018 اشاره کرد. این خودرو در این هفته با کارکرد 76 هزار کیلومتر هم در بازار با بازه قیمتی 2 میلیارد و 700 میلیون تا 2 و میلیارد 900 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. اما «النترا» مدل 2018 هم در هفته سپری شده با کارکرد 80  هزار تا کارکرد با دامنه نوسانی 2 میلیارد و 50 میلیون تا 2 میلیارد و 300 میلیون تومان در بازار قیمت‌گذاری شد.

اما در این هفته «میتسوبیشی اوتلندر» در بازار کشف قیمت نشد و با این شرایط می‌توان عرضه این خودرو در بازار صفر بوده است.

همچنین ارزیابی‌ها نشان دهنده آن است که «توسان IX35» مدل 2018 بدون کارکرد نیز در این هفته با قیمت 3 میلیارد و 800 میلیون تومان در بازار قیمت گذاری شد. از سوی دیگر رصد بازار نشان دهنده آن است که «هیوندا سانتافه» نیز در این هفته 4 میلیارد و 600 میلیون تومان معامله شد.  

خودرو

منبع: اقتصادنیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1196494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =