به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ سجاد احمدی مدرس دانشگاه و دکترا عمران، در گفتوگو با ایسکانیوز به بررسی ارزیابی واحد های تولیدی و تاثیرات آن بر جامعه پرداخت.
سجاد احمدی در ابتدا با اشاره به وضعیت اقتصاد کشور و بالا بودن نرخ بیکاری در جامعه گفت: اقتصاد یکی از مهم ترین و زیربنایی ترین موضوع در هر جامعه ی می باشد. که توجه اساسی به این موضوع می تواند به مصرف کالاهای تولیدی محلی و درونی سازی تقاضا بر بهره وری ظرفیت و در نتیجه رشد اقتصادی و توسعه ملی تاثیر بگذار. تقویت صنایع کوچک میتواند نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
وی افزود: یک جامعه با تحقق شهرک های صنعتی می تواند پله های زیادی از پیشرفت اقتصادی خود را طی کند. بسیاری از کشور ها با آگاهی از نقش و تاثیر واحد های تولیدی، نوع صنایع و اتخاذ سیاست های حمایتی و برنامهریزی مناسب به گسترش و رونق صنایع کوچک و متوسط کمک کرده و تحولات مثبتی را در صنعت خود به وجود آوردند که می تواند کمک شایانی به بخش اقتصادی جامعه کرد.
احمدی در ادامه به تاثیرات شهرک های صنعتی بر جامعه اشاره کرد و گفت: از جمله مهم ترین تاثیرات این واحد های تولیدی بر جامعه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. ایجاد اشتغال: با تأسیس صنعت، فرصتهای شغلی جدیدی برای افراد محلی ایجاد میشود.
۲. رشد اقتصادی: شهرکهای صنعتی به جذب سرمایه گذاری کمک میکنند و میتوانند اقتصاد محلی را تقویت کنند.
۳. توسعه زیرساختها: این شهرکها به بهبود زیرساختهای حمل و نقل، برق و آب کمک میکنند.
۴. افزایش صادرات: با تولید محصولات با کیفیت، امکان صادرات بیشتر فراهم میشود.
۵. تأثیر اجتماعی: ایجاد صنایع میتواند به بهبود کیفیت زندگی و توسعه مهارتهای فنی در جامعه کمک کند.
۶. محیط زیست: اگر به درستی مدیریت نشوند، ممکن است تأثیراتی منفی بر محیط زیست داشته باشند.
احمدی در پایان سخنان خود با تأکید بر نقش محوری واحد های تولیدی خاطرنشان کرد:به طور کلی،شهرک های صنعتی میتوانند به توسعه پایدار کمک کنند، اما نیاز به مدیریت مؤثر و برنامه ریزی مناسب دارند. که سرمایه گذاری در این بخش باعث تحقق کم شدن بیکاری و بالا بردن اقتصاد و تولید می شود.
خبرنگار: سعیده صداقت نژاد
انتهای خبر/
نظر شما