آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان

کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان نوعی روش برای درست کردن کباب تابه‌ای است که با سسی خوشمزه از رب انار تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آنها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. کباب تابه‌ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می‌شود و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه لولا کباب خوشمزه + نکات طلایی

کباب تابه‌ای یک غذای بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد. کباب تابه‌ای معمولا همراه با گوجه طبخ می‌شود، اما همراه با بادمجان طعم و مزه بی‌نظیری دارد که پیشنهاد می‌کنیم این ورژن از کباب تابه‌ای را حتما یکبار امتحان کنید. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید و خوشمزه برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب تابه‌ای با گوشت و بادمجان همراه ما باشید.

مواد لازم
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
شوید خشک: ۲ قاش غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
زرشک: نصف پیمانه
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان

برای درست کردن این کباب تابه‌ای خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید به صورت ورقه‌ای گرد برش بزنید. گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز رنده شده، نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا را اضافه کنید و در آخر شوید خشک بریزید. گوشت را خوب ورز بدهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. حالا از مایه گوشت به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی یکی از حلقه‌های بادمجان بگذارید. یک حلقه دیگر روی گوشت بگذارید و فشار بدهید به طوری که گوشت وسط دو حلقه بادمجان باشد. همه حلقه‌های بادمجان را به این شکل درست کنید. تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و ۱ قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک و سماق اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا حلقه‌های بادمجان و گوشت آماده را داخل تخم مرغ بزنید، طوری که هر دو طرفش به تخم مرغ آغشته شود. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود.

حالا حلقه‌های بادمجان را داخل ماهی تابه قرار بدهید و صبر کنید یک طرف بادمجان سرخ شود و بعد آرام برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. برای درست کردن سس ابتدا گوجه فرنگی را پوره کنید و داخل ماهی تابه بریزید. کمی نمک اضافه کنید و صبر کنید به جوش بیاید، سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک، پاپریکا، پودر سیر و سماق اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله حلقه‌های گوشت و بادمجان سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید تا با حرارت کم بجوشد. نیم ساعت بعد درب ماهی‌تابه را باز کنید و رب انار و زرشک را اضافه کنید و دوباره اجازه بدهید نیم ساعت دیگر مواد با هم بپزند تا سس به غلظت برسد. حالا کباب تابه‌ای بادمجان و گوشت خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1264602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =