به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی نوعی روش طبخ باقالی پلو است که همراه با خوراکی از کوفته قلقلی سرو میشود.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده مجلسی با تمام فوت و فن ها
پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانیها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانیها طرفداران خاص خود را دارند. باقالی پلو یکی از غذاهای مشهور و بسیار محبوب در میان ایرانیها است که همواره پای ثابت سفرههای عروسی، مهمانی و منوی اصلی رستورانهای سنتی است. باقالی پلو را معمولا با ماهیچه، گوشت گوسفندی و یا مرغ طبخ میکنند. ما میخواهیم در این مطلب طرز تهیه یک مدل باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی را به شما آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و در مدت زمان کوتاهی آماده سرو است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
باقلا سبز: ۲ پیمانه
شوید خشک: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز درشت: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا برنج را با آب ولرم و نمک خیس کنید و به مدت ۴ ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. حالا گوشت چرخ کرده را همراه با کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به پیاز رنده شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید و بعد کوفته قلقلیهای نسبتا درشت درست کنید. داخل یک ماهی تابه کمی روغن بریزید، سپس کوفته قلقلیها را داخل روغن سرخ کنید و از روغن خارج کنید. ۱ عدد پیاز را پوست و به صورت خلالی خرد کنید و داخل همان روغن ماهی تابه بریزید تا سرخ شود. وقتی پیاز نرم و طلایی شد، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و سی ثانیه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
۱ لیوان آب جوش و مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید، سپس کوفتهها را داخل سس بچینید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سس کم کم جا بیفتد و غلیظ شود. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید. وقتی آب جوش آمد، باقلا سبز را داخل آب جوش بریزید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا بجوشد، سپس برنج را اضافه کنید و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید. کف قابلمه تهدیگ مورد نظرتان را قرار بدهید، سپس برنج و باقلا را همراه با شوید خشک داخل قابلمه بریزید و دمکنی بگذارید. بعد از اینکه برنج دم کشید، باقلاپلو را داخل دیس بکشید و همراه با خوراک کوفته قلقلی سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما