به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز البرز، سالار قاسمی در حاشیه دومین همایش بینالمللی معلمان مقاومت در جمع خبرنگاران گفت: امروز در دیپلماسی آموزشی خیلیها سعی میکنند تا با جریان رسانهای بتوانند فرهنگ خودشان را قالب کنند همچنین هویت فرهنگی کشور هدف را از بین ببرند تا بتوانند افکار عمومی را مدیریت کنند و سرآغاز اختلاف افکنی را فراهم آوردند.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: ضرورت اینگونه همایشها این است که به عبارتی معلم در تراز اول بتواند در کنار آموزش فرهنگ مقاومت به آموزش دیپلماسی مقاومت هم بپردازد. از ویژگیهای معلم مقاومت میتوان به الگوی عملی و رفتاری بودن اشاره کرد. این معلم در کنار قدرت تبلیغ باید قدرت تبیین نیز داشته باشد. این همایشها کمک میکند معلمها و دانشجومعلمان قدرت تبیین را بدست آوردند که همین میتواند فرهنگ مقاومت را تجلی دهد.
ایشان اضافه کرد: امام راحل به عنوان نماد بزرگ فرهنگ معمار مقاومت شناخته میشود. در سلسلهی معلم مقاومت بعد از ایشان از سیدحسن نصرالله گرفته تا حاج قاسم سلیمانی و بقیه افراد قرار دارند، اگر بخواهیم کشور خود را مقاوم کنیم و آیندهای تضمین شده داشته باشیم باید فرهنگ مقاومت را گسترش دهیم. جایگاه این فرهنگ در آموزش و پرورش است که باید تلاش شود این فرهنگ را در نسل جوان و نوجوان پرورش دهیم.
سالار قاسمی با اشاره به اهمیت کارکردهای آموزش و پرورش گفت: تلاش وزارت آموزش و پرورش این است که تمام معلمان ما از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب شوند. نهضتی که ریاست محترم جمهور بنام نهضت مدرسه سازی با تاکید بر عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی شروع کردهاند، میتواند باعث بالاتر رفتن قدرت تبیین و تحلیل معلمان شود.
وی در رابطه با برنامه های وزارت آموزش و پرورش افزود: برنامه وزارت آموزش و پرورش ابتدا بر روی موارد سخت افرازی که همان فراهم کردن مدرسه و امکانات است، در این صورت می توانیم با برنامه های با کیفیت معلمان شایسته تربیت کنیم تا آنها هم بتوانند رسالت خود را به درستی انجام دهند.
خبرنگار: امیرحسین محمدعلیخانی
انتهای پیام/
نظر شما