لنج عملیاتی شهید میرزایی، پس از سال‌ها توقف دوباره به مأموریت‌های دریایی پیوست

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان لنج عملیاتی شهید میرزایی، پس از سال‌ها توقف و رکود، بار دیگر با اقتدار به ناوگان یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات سیستان و بلوچستان پیوست.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، در این مراسم که با حضور علی فاتحی جهانتیغ مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان، معاونین، مدیران ستادی و فرمانده یگان حفاظت از منابع آبزیان برگزار شد، لنج شهید میرزایی به‌عنوان نماد احیای ظرفیت‌های عملیاتی و پاسداری از منافع ملی، دوباره آماده انجام مأموریت‌های میدانی شد.


جهانتیغ در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز با اشاره به اهمیت راه‌اندازی مجدد این شناور، اظهار داشت: شناور شهید میرزایی به‌دلیل خرابی شدید موتور و فرسودگی بدنه، بیش از هفت سال از رده خارج بود اما با توجه به ضرورت حفظ بیت‌المال و تقویت یگان دریایی، بازسازی کامل آن در دستور کار قرار گرفت. امروز این لنج پس از تعمیرات اساسی با تلاش شبانه‌روزی پرسنل یگان حفاظت، آماده مأموریت شده است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان ضمن تأکید بر تأثیر این اقدام در بهبود مدیریت منابع آبزیان ادامه داد: یگان حفاظت ما با چالش‌های متعددی در زمینه کنترل و پایش صید غیرمجاز، حفاظت از ذخایر و مقابله با تخلفات دریایی مواجه است. افزایش ظرفیت عملیاتی با استفاده از شناورهای بازسازی‌شده به ما این امکان را می‌دهد که حضوری فعال، مؤثر و بازدارنده در آب‌های استان داشته باشیم.

جهانتیغ همچنین از این پروژه به‌عنوان نمونه‌ای موفق از مدیریت منابع درون‌سازمانی یاد کرد و افزود: در شرایط اقتصادی کنونی، اتکا به ظرفیت‌های داخلی، تصمیم‌گیری هوشمندانه در تخصیص منابع و همت نیروهای متعهد، تنها راهکار توسعه پایدار در عرصه‌های راهبردی است.

وی در پایان، ضمن قدردانی از حمایت‌های سازمان شیلات ایران، همکاری فرماندهی یگان حفاظت و تلاش پرسنل فنی، خاطرنشان کرد: ماموریت ما تنها در حفاظت از آبزیان خلاصه نمی‌شود؛ ما موظف به صیانت از آینده معیشتی صیادان، امنیت غذایی کشور و ارزش‌های ملی هستیم. این بازسازی، گامی در راستای همین تعهد است.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/

کد خبر: 1266621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =