به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از آذربایجان شرقی، اسدالله بیات مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با دبیران تشکل و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی دیدار کرد.
آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی ضمن خیر مقدم به دبیران ،اعضا تشکلات و مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در طی ۳ روز، مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مهمانان ویژه برگزار شد.
وی با اشاره به حضور رئیس جمهور در مراسم سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی داد: حضور رئیس جمهور در این مراسم نشان دهنده همکاری بسیار خوب دولت و دانشگاه آزاد است که رئیس جمهور نیز قول حمایت دولت از مجموعه غیردولتی دانشگاهی را دادند.
رنجبران افزود: رهبر انقلاب اسلامی در سال های مختلف درباره تشکل های سیاسی،اجتماعی و اسلامی در دانشگاه اشاره کردند و این نشان دهنده اهمیت موضوع است.
وی گفت: تشکلات میتوانند در بحث فکری، افزایش آگاهی و تبیین مسائل دینی، توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی در اندیشه و عمل، هم افزایی تشکلهای انقلابی در دانشگاهها و نگاه راهبردی به دانشگاه نقش بسزایی ایفا کنند.
وی افزود: دانشگاه باید سیاسی باشد، نه سیاست زده و در جغرافیای سیاسی نقش آفرینی کند.
در این نشست بیات گفت: یک نفر به عنوان نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در شورای نظارت بر تشکلهای واحدهای استانی منصوب شده است که این اقدام نشاندهنده اهمیت و توجه ویژه به فعالیتهای تشکلی و فرهنگی در دانشگاه است.
وی افزود: کانونهای فرهنگی و تشکلهای دانشجویی تفاوتهایی دارند و وظیفه اصلی تشکل حفظ و حراست از ارزشهای انقلاب اسلامی، گسترش و ترویج آن است.
بیات تأکید کرد: سیاست معاونت فرهنگی دانشگاه بر پرهیز از تصدیگری در اجرای برنامه است و معاونت فرهنگی بیشتر نقش حمایت، نظارت، تسهیلگری و رفع موانع برای تشکلها را بر عهده دارد.
مدیرکل تشکلهای اسلامی با اشاره به تماسهایی از سراسر کشور درباره مشکلات موجود، گفت: هدف ما تقویت تشکلها از طریق دورههای آموزشی برای شناخت بهتر، آگاهیبخشی و روشنگری با رویکرد انقلابیگری است تا بتوانیم بصیرت افزایی کنیم.
وی تصریح کرد: کنشگری فعال در حوزه انقلاب اسلامی باید تقویت شود؛ چراکه برخی دانشجویان نسبت به مسائل پیرامون خود بیتفاوت هستند و تشکلها باید مخاطبشناسی کرده و مسائل را احصا کنند.
بیات در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت کارگاههای تخصصی مانند هوش مصنوعی تأکید کرد و گفت: امروز کارگاهی درباره هوش مصنوعی برگزار شد که مخاطبان علاقهمند به این حوزه هستند و باید تشکلات سعی کنند مخاطب شناسی کنند.
وی افزود: باید برنامههایی برای امیدآفرینی برگزار کنیم؛ روحیه مطالبهگری باید در دانشجویان تقویت شود تا مسئولین احساس کنند اگر کاری انجام ندهند، کسی هست که از آنان مطالبه کند. همچنین، نبود جانشین پروری یکی دیگر از چالشهاست؛ چراکه پس از فارغ التحصیلی جایگزینی نداریم و این باعث تضعیف تشکلها میشود.
بیات ادامه داد: افزایش تابآوری، پرهیز از کارهای جزیرهای و تقویت آرمانهای انقلاب اسلامی باید سرلوحه فعالیتها قرار گیرد. حرکت بر اساس برنامه منسجم برای رسیدن به اهداف ضروری است؛ شناخت وضع موجود، آسیبشناسی نیروهای انسانی و همافزایی نهادهای فرهنگی باید در اولویت باشد.
در پایان، مدیرکل تشکلهای اسلامی بر لزوم برگزاری کارگاههای تخصصی مرتبط با هوش مصنوعی به دلیل اینکه علم روز است و مخاطبان زیادی دارد تأکید کرد.
وی همچنین خواستار داشتن نشریهای فعال شد که زبان گویای فعالیتهای دانشجویی باشد.
خبرنگار:محمد لطفی
انتهای پیام/
نظر شما