آموزش شیرینی پزی /  طرز تهیه دسر برفی ؛ دسری آسان و زیبا

دسر برفی نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب شیر با شیرخشک و پودر نارگیل تهیه می‌شود و ظاهر بسیار زیبایی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسر برفی یکی از دسرهای ساده ای است که بر خلاف بعضی دسرها درست کردن آن زمان زیادی نمی برد و به سرعت آماده می شود. این دسر شما را به دوران کودکی می برد و طعم آن بسیار نوستالژیک است. لذا پیشنهاد می کنم حتما آن را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه رام بابا یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پادیشاه سارماسی؛ دسر خوشمزه ترکی

مواد اولیه
شیرخشک قنادی ۲ پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
موز ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر نارگیل نصف پیمانه

طرز تهیه
۵۰ گرم کره را در یکم تابه ذوب و شکر را به آن اضافه کنید. اگر می خواهید شیرینی سر کمتر باشد می توانید یک چهارم پیمانه شکر اضافه کنید.

شیر را داخل یک قابلمه بریزید و وقتی داغ شد، شیر خشک را در دو تا ۳ مرحله به شیر اضافه کنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که شیر و شیر خشک را هم بزنید خواهید دید که ترکیب غلیظ می شود. تقریبا مانند فرنی می شود.

حالا ترکیب شیرخشک و شیر را به کره ای که با شکر مخلوط کرده بودید اضافه و مخلوط کنید. پودر نارگیل را هم در ادامه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب غلیظ شود.

در آخر موزها را رنده کنید و به ترکیب اضافه کنید و زیر حرارت را خاموش و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

کف یک ظرف مانند دیس پیرکس فرانسوی را پودر نارگیل بریزید و مواد را روی آن پهن و با پالت صاف کنید. پودر نارگیل به این علت ریخته می شود که مواد راحت تر از غالب جدا شود.

دسر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید و سرو کنید. دسر را می توانید با هر میوه ای که دوست دارید تزیین کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1280470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =