گرامیداشت هفته کتاب در هرمزگان با تجلیل از مروجان کتابخوانی

آیین گرامیداشت هفته کتاب و تقدیر از مروجان کتابخوانی هرمزگان، با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، معاون استاندار، فرماندار و دهیار استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، این مراسم با حضور پرشور فعالان فرهنگی همراه بود و مقامات استانی در سخنرانی‌های خود بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه، افزایش سرانه کتابخوانی و ضرورت حمایت از برنامه‌های فرهنگی تاکید کردند.

فرخنده جلالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مروجان کتابخوانی، نقش آنان را در توسعه فردی و اجتماعی جامعه برجسته دانست.

در بخش پایانی، از مروجان فعال کتابخوانی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد تا انگیزه‌ای برای ادامه فعالیت‌های فرهنگی آنان باشد. همچنین از پوستر کتاب عروسکی «نازدونه و اناردونه» به نویسندگی هانیه هادی‌نژاد رونمایی شد که با استقبال حاضران همراه بود.

علاوه بر این، فراخوان چهارمین جشنواره استانی «کتاب من» و جشنواره «هرمزگان من در کرانه خلیج فارس» معرفی شد که نویدبخش رویدادهای فرهنگی تازه در استان است.

خبرنگار: آرزو خدایاری

انتهای پیام/

کد خبر: 1287965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =