زهرهسادات لاجوردی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایسکانیوز، درباره آخرین وضعیت طرح استیضاح احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: موضوع استیضاح وزیر کار از مدتها پیش در مجلس مطرح بوده و درخواست نمایندگان برای استیضاح وی حتی پیش از جنگ نیز ارائه شده بود.
وی افزود: پس از طرح پرسشها و درخواستهای متعدد از وزیر کار، موضوع طبق روال قانونی به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد. درخواستکنندگان استیضاح و برخی نمایندگانی که این طرح را امضا کرده بودند، در کمیسیون حضور یافتند و مباحث مرتبط با عملکرد وزیر و اشکالات مطرحشده درباره وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.
زمان بررسی استیضاح در صحن مشخص نیست
لاجوردی درباره زمان بررسی استیضاح وزیر کار در صحن علنی مجلس گفت: هنوز مشخص نیست نخستین استیضاحی که در صحن مطرح خواهد شد، مربوط به وزیر کار باشد؛ چراکه پیش از این نیز طرح استیضاح برخی دیگر از وزرا مطرح شده و ترتیب بررسی آنها باید مشخص شود.
نماینده مردم تهران ادامه داد: اینکه استیضاح وزیر کار چه زمانی در صحن علنی مطرح شود، به روند بررسی سایر طرحهای استیضاح و تصمیم مجلس بستگی دارد.
برخی انتصابات و عملکرد کالابرگ از محورهای استیضاح
وی درباره محورهای اصلی استیضاح میدری اظهار کرد: یکی از محورهای مطرحشده، انتصابهایی است که از نظر نمایندگان بر مبنای شایستهسالاری انجام نشدهاند. همچنین موضوع کالابرگ و اشکالات موجود در اجرای این طرح، از دیگر مواردی است که در روند استیضاح مورد توجه قرار گرفته است.
لاجوردی افزود: عملکرد برخی شرکتهای زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و زیانده بودن تعدادی از این شرکتها نیز از جمله مباحث مطرحشده در جریان بررسی استیضاح بوده است.
وی تصریح کرد: مجموعهای از انتصابات و اقدامات نادرست، در بررسیهای مربوط به عملکرد وزیر کار مورد توجه نمایندگان قرار گرفته است.
پیگیری ترمیم دستمزد کارگران از سوی نمایندگان
نماینده مردم تهران با تأکید بر اینکه طرح استیضاح وزیر کار با هدف جلوگیری از ترمیم حقوق کارگران مطرح نشده است، گفت: مسلماً استیضاح وزیر کار ارتباطی با این موضوع ندارد.
لاجوردی ادامه داد: نمایندگان مجلس با توجه به تورم موجود، خود پیگیر ترمیم حقوق و دستمزد کارگران هستند و به هیچ وجه طرح استیضاح با هدف توقف این موضوع انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: ترمیم حقوق و دستمزد کارگران یکی از موضوعاتی است که مجلس و نمایندگان در بخشهای مختلف آن را دنبال میکنند و نباید این مسئله به طرح استیضاح وزیر کار ارتباط داده شود.
نظر شما