استعدادیابی بدمینتون از مدارس استان آغاز شد

رئیس هیئت بدمینتون استان اردبیل از احیای فعالیت‌های این رشته ورزشی در استان خبر داد و گفت: با ساماندهی فعالان بدمینتون، تشکیل کمیته‌های تخصصی و تمرکز بر استعدادیابی دانش‌آموزان، آینده روشنی برای بدمینتون اردبیل ترسیم شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، حامد رضایی، رئیس هیئت بدمینتون استان اردبیل، در حاشیه آیین تجلیل از عوامل برگزاری مسابقات بدمینتون استان، با اشاره به دغدغه‌های گذشته این هیئت اظهار کرد: پس از مدت‌ها که فعالیت بدمینتون در استان کمرنگ شده بود، طی دو تا سه سال اخیر تلاش کردیم فعالان این رشته را دوباره گرد هم بیاوریم و ساختار هیئت را ساماندهی کنیم.

وی افزود: خوشبختانه کمیته‌های تخصصی هیئت بدمینتون در سطح استان تشکیل شده و در ابتدا سه شهرستان به‌صورت فعال در این حوزه حضور داشتند که با پیگیری‌های انجام‌شده، اکنون تعداد شهرستان‌های فعال به بیش از پنج شهرستان افزایش یافته است. همچنین روند تشکیل هیئت‌های بدمینتون در شهرستان‌ها و پیگیری فعالیت‌های ورزشی به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

رضایی با تأکید بر اهمیت استعدادیابی و پرورش پایه‌ها در ورزش گفت: اساس و بنیان هر رشته ورزشی، شناسایی استعدادها و تربیت اصولی ورزشکاران است. با توجه به اینکه بدمینتون در مقطعی از زمان با کاهش فعالیت مواجه بود، تلاش کرده‌ایم موضوع استعدادیابی را در سطح استان پررنگ‌تر دنبال کنیم.

رئیس هیئت بدمینتون استان اردبیل ادامه داد: در همین راستا همکاری با آموزش و پرورش آغاز شده و شناسایی استعدادها در میان دانش‌آموزان ۷ تا ۱۶ سال در دستور کار قرار گرفته است. این فرایند هم‌اکنون در حال اجراست و نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تداوم این فعالیت‌ها و همکاری مربیان دلسوز بدمینتون در سطح استان، در سال‌های آینده شاهد خروجی‌های بسیار خوبی هم در حوزه ورزش قهرمانی و هم در بخش ورزش همگانی باشیم.

خبرنگار: علیرضا داوردان

انتهای خبر/

کد خبر: 1292222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =