گرین: تمرکز ترامپ باید بر آمریکا باشد، نه تهدید ایران

نماینده جمهوری‌خواه آمریکایی نوشت که رئیس‌جمهور این کشور به‌جای تهدید ایران، به مسائل داخلی ایالات متحده رسیدگی کند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ در ادامه انتقادهای چهره‌های سیاسی آمریکایی از اظهارات مداخله‌جویانه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور در امور داخلی ایران، «مارجوری تیلور گرین» از وفاداران سابق جنبش «آمریکا را دوباره بزرگ کنیم» به این کارزار پیوست.

این قانونگذار جمهوری‌خواه آمریکایی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تهدید به جنگ از سوی ترامپ تمام چیزی بود که ما در سال ۲۰۲۴ علیه آن رای دادیم.»

گرین همچنین نوشت که در حال حاضر تمرکز باید بر روی دلار مالیات‌دهندگان در داخل آمریکا و دفاع از «آزادی‌ها و حقوق خدادادی» شهروندان آمریکایی باشد.

این قانونگذار آمریکایی که از حامیان سرسخت ترامپ بود، به دلیل اقدامات او به‌ویژه در جریان نسل‌کشی غزه، به‌شدت از رئیس‌جمهور آمریکا انتقاد کرده است.

پیش از این نیز «توماس مسی» و «استیو بنن» از چهره‌های جمهوری‌خواه از مواضع ترامپ در قبال ایران انتقاد کرده بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1292729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =